Ötvös Tibor

Bemutatkozott a REDengine 3

A CD Projekt hivatalosan is bemutatta a REDengine 3-mat, mely a következő két játékánál lesz használatos.

Eddig csupán egyet, a Cyberpunk 2077-et jelentették be hivatalosan is, ám a pletykák szerint a The Witcher harmadik epizódját is ez hajtja majd. A REDengine 3 kifejezetten a következő generációra és a nyitott világú játékokra íródott - legalábbis ezt mondta Adam Badowski, a CD Projekt RED vezetője.



"Ha megnézzük a mai RPG-ket, két változatot találunk. Az egyik a történetet helyezi középpontba, de limitált a világa, a másik hatalmas, nyitott világgal rendelkezik, de egyszerű sztorival. A REDengine 3-mal mindkét vonal pozitív tulajdonságait össze tudjuk kombinálni, így alkothatunk egy hatalmas, szabadon bejárható világot komplex, több szálon futó sztorival."

A CD Projekt február 5-én leplezi le a következő címét, mely valószínű a The Witcher 3 lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #3
    Én azon a véleményen vagyok hogy ha messze is jól néznek ki a közel éppen hogy jó objektumok akkor jobban járunk mint ha közel hiperszuper lenne, távol meg mosottsz*r minden. ;)

    Az ultrarealisztikusnak készülő projecteknél pedig könnyebb megtalálni a grafikai hibákat mint egy stílusos de nem élethű grafikánál.
  • Gulyu84 #2
    http://gematsu.com/wp-content/uploads/2013/02/REDengine_3.jpg
  • Gulyu84 #1
    Egy képpel nem lehet bemutattni egy engine-t, de a közeli objektumok elég gagyin nézneki ki, a The Witcher 3 tól azért többet néznék ki