Ötvös Tibor

Ismét megjelenik a The Witcher 3: Wild Hunt

Nem meglepő módon a következő generációra is megjelenik a The Witcher 3: Wild Hunt.

A CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 megjelenése mellett szánt kis időt arra is, hogy újabb pénzt húzzon ki / új kiadással kedveskedjen a rajongók számára, hiszen kiderült, hogy PS5-re és Xbox Series X-re is érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt. Ráadásul a Complete Edition, melyben szerepel a Blood and Wine és a Hearts of Stone kiegészítő is. Jó hír, hogy aki rendelkezik jelenleg a játékkal, az ingyen kapja meg a frissítést a következő generációra.

A The Witcher 3 ott folytatja a történetet, ahol a második részben abbamaradt, azonban míg akkor a szörnyvadász emlékei után kutakodtunk, addig ezúttal egy sokkal fontosabb feladatunk lesz, méghozzá a korábban eltűnt Ciri felkutatása, aki több szempontból is nagyon fontos Geraltnak, valamint a világ nagyhatalmainak, így nem véletlen, hogy több oldalról hajtóvadászat indul annak érdekében, hogy megtalálhassák a különleges képességekkel megáldott lányt. A sztori fő vezérfonala tehát Cirilla keresése köré fonódik majd, ellenben kis túlzással ez csak alig a teljes cselekmény felére, ha igaz, hiszen főhősünk oldalán újfent rengeteg egyéb kaland vár ránk, amelyek függetlenek a kis witcher-lány történetétől.Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #1
    Legalább annyira Yennefer keresése körül is forog a sztori, csak ő előbb lesz meg mint Ciri valamivel (de nem sokkal amúgy), aztán jön a kontinens északi, majd déli régiójának felszabadítása, nagyhatalmi háborúk segítése, trónok megdöntése, a Witcher suli és kolesz megmentése és még millió dolog, csak a két kieg egy-egy teljes értékű játék... rekord mennyiségű és minőségű tartalom van ebben, valóságos dömping.. talán az Elder Scrolls az, ami hasonlóan hosszú és szerteágazó... A hardvert mai napig olthatatlan éhséggel zabálja... de egy biztos a Witcher 3-al lezárult egy korszak. Nem nagyon lehet űberelni, meg kell kockáztatni, hogy minden idők legjobb játéka, és talán a hagyományos akció kaland RPG-k tündöklésének, valamint a PC-s játékok világának is vége vele... azóta csak erőlködnek... szép grafika van itt-ott persze, de ilyen átütő élmény nem nagyon... az új kiadást egyébként kipofozták és ha igaz, hogy valóban kiaknázza a nextgent, akkor talán most megtörténik, amire a Witcher fan-ok 8 éve vágynak, hogy azt a látványt kapják meg, amit a legelső beharangozó trailer mutatott és amit aztán lefújtak, hogy még nem áll készen az elterjedt technológia, mert az már akkor valódi nextgen képi világ volt... (nyilván elfelejtették halandó emberek PC és konzol szintjén tesztelni, hanem csak a méregdrága nagygépeken, amiken elit 3d grafikát ill animációt lehet csinálni... Mára viszont a populáris játék hardver elért oda, ami volt 8-10 éve a CGI nagygép szint, most már el lehet ereszteni a gyeplőt, már akinek van rá pénze.. 4K-n garantálom, hogy a legújabb legjobb fél milliós VGA-kon is szaggatni fog... (a konzol más tészta, azokon úgyis mindig lebutított a grafika, talán azon jól fog futni a kanapéról nézve a TV-t, 4k-t tök feleslegesen használva)