Ötvös Tibor

Augusztus 30-án jön a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition

Augusztus 30-án jelenik meg a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition.

A The Witcher 3: Wild Hunt a tavalyi év egyik, ha nem a legjobb játéka volt, mely természetesen megkapja a saját maga kis Év játéka kiadását is. A CD Projekt RED ma ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy augusztus 30-án érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition, melyben természetesen az alapjáték mellett a két kiegészítő, a Hearts of Stone és a Blood and Wine is szerepel majd.

A The Witcher 3 ott folytatja a történetet, ahol a második részben abbamaradt, azonban míg akkor a szörnyvadász emlékei után kutakodtunk, addig ezúttal egy sokkal fontosabb feladatunk lesz, méghozzá a korábban eltűnt Ciri felkutatása, aki több szempontból is nagyon fontos Geraltnak, valamint a világ nagyhatalmainak, így nem véletlen, hogy több oldalról hajtóvadászat indul annak érdekében, hogy megtalálhassák a különleges képességekkel megáldott lányt. A sztori fő vezérfonala tehát Cirilla keresése köré fonódik majd, ellenben kis túlzással ez csak alig a teljes cselekmény felére, ha igaz, hiszen főhősünk oldalán újfent rengeteg egyéb kaland vár ránk, amelyek függetlenek a kis witcher-lány történetétől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #3
    A fullos paklikat hozzáadták a kiegészítőkhöz szerencsére (ha a boltban vette az ember). Én nem bántam meg, imádom a kis paklikat, nekem ez az egész Gwent igen tetszik, bejön nagyon.
  • bunny #2
    Jó lenne valami gyűjtői verzió belőle, fullos paklikkal, szoborral miegymással :)
  • zsozso29 #1
    tuti vétel