Ötvös Tibor

Alakul a Planescape: Torment folytatása

A jelek szerint szépen alakul a Planescape: Torment második része.

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, végre hivatalosan is elismerték, hogy készül minden idők egyik legjobb RPG-je, a Planescape: Torment második része. A hivatalosan Torment: Tides of Numenera címet kapott folytatás azonban nem az Obsidian Entertainment logója alatt készül, hanem a jogokat birtokló inXile fejleszti.

Jó hír azonban, hogy a kiadó folyamatosan szerzi meg az első rész készítőit a projekthez. Monte Cook dizájner már visszatért és ma kiderült, hogy a Planescape: Torment zeneszerzője, Mark Morgan is "leigazolt" a folytatáshoz. Kíváncsian várjuk az első képeket illetve bármilyen infómorzsát a programról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #6
    "inXile’s Torment FB page has confirmed that Mark Morgan will compose the soundtrack for the new Torment game, that will be called Torment: Tides of Numenera. Torment: Tides of Numenera will be a character-driven RPG set in Monte Cook’s Numenera, that will continue the thematic legacy of Planescape: Torment and will ask gamers a simple question; what does one life matter?

    inXile Entertainment plans to use the Numenera system as a starting place, but will focus on making the best combat system for the game. The rules themselves have some flexibility and Monte is also on board with their adapting them into a cRPG form."

    Vannak ketsegeim:S
  • garadas20 #5
    Kíváncsi lennék mi lesz evvel, mert a planescape nekem tetszett annak idején és sokat játszottam vele.
  • heist #4
    Hát ha Chris Avellone-t nem szerzik meg hozzá, akkor kétséges, hogy mennyire lezs jó...
  • Gilgamesh #3
    NEM a PS:T folytatása lesz, még csak nem is Planescape-játék. Hanem "szellemi örökös" egy új világon, új szabályokkal, új sztorival, régi témákkal.
  • Shiwo #2
    mondjuk fura lesz, mert a Planescape eredetileg egy DnD-s világ... pontosabban a DnD-s világok "összefoglalása", egybemosása egy síkjárós megoldás keretében.. úgy hittem, a jogok a Wizards-nál vannak, de ezek szerint nem egészen.. és mivel valahol nyilatkozták, hogy a Wizards-ot kihagyják a buliból, így a síkjárás marad, Sigil talán marad, de a jelek szerint a többi világ nem DnD-s lesz, valamint nem fognak az utcán DnD-ből ismert lények rohangálni (pl Githzerai, Tiefling, Baatezu, stb).. valamint a szabályrendszer sem DnD alapokon fog nyugodni a leírások szerint.. szóval Planescape is lesz, meg nem is..
  • MaRee #1
    Nagyon kíváncsi vagyok, a Planescape: Torment a kedvenc játékaim közé tartozik.