Ötvös Tibor

Bezúzzák az X-Men: Destiny kópiákat

A Silicon Knights régebben élvezhető alkotásokat tudott letenni az asztalra, ám a legutóbbi játékaik már nem tartoztak ebbe a csoportba.

A Too Human elképesztően hosszú fejlesztési idő után jelent meg és bukott hatalmasat. Az X-Men: Destiny szintén csúnyán leszerepelt, pedig nagyon ígéretesnek tűnt. A csapat ráadásul összeveszett az Epic-kel is, melynek eredménye egy bírósági per lett, melyet a mai hírek szerint elvesztett a Silicon Knights.

Az ítélet értelmében az összes, Unreal Engine 3-mat használó alkotásukat vissza kell hívni a boltokból és be kell zúzni mindet. Így akit érdekel a Too Human, The Box/Ritualyst, The Sandman, X-Men: Destiny vagy a Siren in the Maelstrom címet viselő alkotás bármelyike, akkor az azonnal szerezze be, mert december 10-től már nem lesz hivatalosan kapható egyik sem.

Ráadásként 4.5 millió dollárt is fizetniük kell az Epic csapatának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szomferi #4
    3-mat...
  • Tinman #3
    A Too Human-t már akkor be kellett volna zúzatni, amikor lejött az arany példány a gyártósorról.

    Ez a vicc brigád, akkor fog hiányozni, amikor visszamegyek a kőkorba a nem létező időgépemmel és a legtartalmasabb szórakozás a közösség szőrös hölgytagjainak kőbaltával történő fejbeverése lesz -.-
  • amitakartok #2
    Ja, ipari szintű lemezzúzásra '83 óta nem volt példa; akkor az Atari zúzott be és temetett több millió eladatlan játékkazettát.
  • lestyanrobi #1
    Ez most komoly? Nagyon durvának hangzik...