Ötvös Tibor

Nem lesz Kemény motorosok játék

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Kurt Sutter, a népszerű Sons of Anarchy (hazánkban Kemény motorosok címmel fut) sorozatából játékot szeretne készíttetni.

Első körben a Fox és a Rockstar vezetőit szerette volna megnyerni a projekthez, ám őket nem érdekelte a projekt. Ma pedig az úriember Twitter oldalán jelentette be, hogy az álomprojektjéből végül nem lesz semmi, miután senkit nem érdekelt a program.

"Végeztem. Semmi érdeklődés az ipartól, alacsony támogatás a Foxtól. A projekt halott." Pedig maga a projekt életképes lehetett volna, hiszen sokan várnak egy Road Rash-szerű alkotást. Ám a jelek szerint a játékipar nem vállalta be a dolgot. Szóval marad a sorozat a tévében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • curse #3
    most meg csak a szivem verzik, de mindjart eret is vagok :)
  • Jagdgeschwader #2
    Maradnak a modok és a TLAD :( Kár érte, megnéztem volna. (Akárcsak az ominózus sorozat második évadát, szinkronosan, divx formátumban...)
  • tomboy013 #1
    Nem azért de ha Road Rush irányba viszik el a Kemény motorosokat az elég gáz lett volna. A Road Rush jó játék volt, de nem összeegyeztethető a Kemény motorosokkal. Így talán jobb is hogy nem születik meg ez az alkotás =)