Ötvös Tibor

Megjelenési dátumot kapott a Dead Island: Riptide

Végre megkapta hivatalos megjelenési dátumát a Dead Island folytatása.

A Riptide alcímet viselő rész a mai bejelentés szerint Amerikában április 23-án, míg a világ többi részén április 26-án jelenik majd meg. A játékot pedig mától már elő is lehet rendelni, rögtön két kiadásban is. A Pre-Order Edition egy exkluzív fegyvercsomagot kínál, a Special Retailers Edition pedig a fegyver mellett egy egyedi borítót és egy alternatív karakter skint kínál.



A sikeres zombis játék második részében Palanai szigetére jutunk el, mely sokkal sötétebb és rémisztőbb lesz, mint az első rész csillogó-villogó helyszíne. És nem csak ebben fog különbözni a két hely. Anno Banoin mindenhol az emberek alkotta épültekbe, járművekbe botlottunk, ezúttal azonban a természet vesz majd körbe minket. Dzsungelek, mocsarak, vízesések - emberi jelenlétnek semmi nyomát nem találjuk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #1
    1 rész csillogó villogó helyszíne? Ez az ember játszott vele? Eljutott vele a második helyszínre? Ezek alapján nem hiszem, úgyhogy ha ezúttal nem egy lepratelep nyomorában fog játszódni a játék akkor az is lesz csilli-villi.