Ötvös Tibor

Rekorder a Project Eternity

A Kickstarter számos fejlesztőnek segített már abban, hogy valóra váltsa álomjátékát.

Mára pedig eljutottunk arra a szintre, hogy ismertebb, több sikeres címet is készítő fejlesztők is felbukkannak ezen az oldalon. Ilyen az Obsidian is, akik jelenleg is számos A-kategóriás alkotáson dolgoznak, de mégis szakítottak időt, hogy a saját, senki által nem finanszírozott projektjükhöz Kickstarter-támogatókat keressenek.



A Project Eternity elkészítéséhez 1,1 millió dollárt kértek, ám a végeredmény ennek többszörösét hozta. A gyűjtés ma járt le és a végösszeg 3,986,929 dollár lett. Ezzel a Project Eternity lett az eddig legtöbb összegben támogatott videojáték a Kickstarter fennállásának történetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • svhs #6
    A játékot kapjuk meg :)
  • Palinko #5
    de akkor most a profitot is osszátok majd? :D
  • wedge31 #4
    Paypalel együtt meglett a 4 milla.
  • wraithLord #3
    De hogy eddig mi volt a rekorder... :D
    Tim Schafer kalandjátéka, a Double Fine Adventure, amihez 3.336.371 USD-t sikerült összeszedni, ezzel 650.558 USD-vel marad el a Project Eternitytől... :)

    Amúgy meglepődtem, ahogy a játék hirtelen elérte a 2 milliót, aztán szép lassan, egyre lassabban felkúszott 3 millióig, aztán úgy felpörgött, hogy azt hittem, meg sem áll 4 milliónál. Kár, hogy még előtte lejárt az idő.

    Úgy látszik, nem csak nekem hiányoznak az igazi, régi klasszikus cRPG-k. :)
  • svhs #2
    Erre semmi-képpen nem számítottam hogy ennyi lesz :) Jó volt nézni hogy gyarapodik a játék(om), remélem lesz olyan jó amilyen a mostani lelkesedésük(pl egy NWN2 szint).
  • Molnibalage #1
    Ehhez jön még hozzá kb. 100k a paypalon. (Én is beszálltam.)