Ötvös Tibor

Zombik a Sleeping Dogs első kampány DLC-jében

Október 30-án jelenik meg az első, a kampány módot kiegészítő Sleeping Dogs DLC.

A Nightmare in North Point címet kapott csomagban, a Halottak Napjára való tekintettel a zombik kapják a főszerepet. A történet szerint a Triád megkínzott és kivégzett egy bandatagot, aki azonban bosszút esküszik és feltámad a sírból. Haláli seregének az élén elindul, hogy véget vessen a Triádnak. Wei Shei feladata lesz a megállítása.

A bemutatott verzióban a zombik szeme kéken világított és amikor elpusztítottuk őket, csak egy zöld fénycsóvát hagytak maguk után. Az élőhalottak kivégzéséhez hasznos lesz a korábban elsajátított Lightning Fists képességünk. Nehezebb dolgunk lesz a Jiang Shi tagokkal. Ők a kínai vámpírok, akiket csak egy barackfából készített karddal tudunk kivégezni.



Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    A horrorfilmes szörnyek nem túl gyakran szerepelnek játékokban, hosszú filmes élettörténetük miatt pedig a zombik, vámpírok előnyt élveznek egyébként is.
    Van rengeteg szörny, örülnék is, ha viszontlátnám őket, bár még így is viszonylag kevés játékban van zombi, ork, elf jóval többen, emellett horror témájú játék igen kevés van.
  • JethroHUN #3
    Most komolyan ebbe a játékba h a francba illenek a zombik?! ahh....
  • GaborT28 #2
    Egy másik oldalon 3 napja csak zombis játékhírek jelennek meg. Mikor kinyilvánítottam nem tetszésemet, lehurrogtak. Ma már ott is mindenki háborog a "kúrva" zombik miatt. Ennyi fantáziátlan játékfejlesztőt is rég hordott a hátán a föld. Már ciki amit művelnek. Hamarosan még a NFS szériában is zombik lesznek....
    Tojok rá ki mivel játszik, de kb létezik még 1500 féle szörny, amit sosem használtak fel játékokban.... csak vámpírok és zombik...
    Jó szórakozást a zombiknak!
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Már megint a qrva zombik...