Ötvös Tibor

Hitman: Absolution - egyedi lesz a Contracts mód

Bizonyára sokan emlékeznek még a '90-es években nagy sikert arató Kaland, játék, kockázat könyvekre, mely számos kellemes órát szerzett a kalandoroknak. A Hitman: Absolution multis módja, a Contracts pedig elég sokat átvesz a könyvekből.

A Contracts igazából egy pályaszerkesztő, ám nem a hagyományos értelemben véve kell majd megalkotnunk rajtuk a küldetéseket. Először is, az Absolutionban található összes helyszín, pálya elérhető lesz minden tereptárggyal - és ami fontosabb, szereplővel is.

Azonban itt már mi szabadon jelöljük ki, hogy a küldetésben kit kellene kinyírni. Ráadásul rögtön három alakot is megadhatunk, akiket a sok NPC közül szabadon választhatunk ki. Ha gondoljuk, akkor a pályán sétálva kijelöljük az egyik rendőrt, egy boltost és egy piti zsebtolvajt és máris indulhat a móka.



Ám van még egy csavar a dologban: itt valóban nem veheti észre senki, ahogy tevékenykedünk. A fő játékban még Rambo módjára bevonulhatunk egy-egy pályára, ám a Constractsban nem lehet ilyet csinálni. Ha lebukunk, érkezik a SWAT és csak pillanataink lesznek hátra.

A sikeres küldetéseket pénzzel jutalmazza a program és ezen lehet majd versenyezni az ismerőseinkkel. A program díjazza a stílust, az időt és a kreativitást is. Amint végeztünk, kisétálunk a megadott ajtón és vége a pályának.

Mivel elég sok NPC sétál az Absolution világában, így szinte végtelen számú pálya lesz majd feltölthető a központi szerverre. Ezeket természetesen leellenőrzik az erre hivatott IO Interactive munkatársak, ám még így is több ezer térképre számítanak a fejlesztők. És természetesen később újabb pályák is napvilágot láthatnak, melyeken újabb küldetéseket kreálhatunk magunknak és társainknak.

A Hitman: Absolution november 20-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!