Ötvös Tibor

Multi nélkül jelenik meg a Metro: Last Light


A legújabb hírek szerint multis játékmód nélkül jelenik meg a Metro: Last Light.

A 4A Games furcsa döntést hozott: a Metro: Last Light címet kapott alkotásukban, mely a sikeres és népszerű Metro 2033 folytatása lesz, megjelenéskor nem lesz elérhető multis játékmód. A hivatalos indoklás szerint az egész csapat a szóló kampányon dolgozott és még csak most tudnak majd foglalkozni a multival.


"Szerintünk ez volt a lehető legjobb döntés" - áll a közleményben. "Sokan érdeklődnek a multi felől, ám azt is látni kell, hogy a törzsközönség a szóló kampányt részesíti előnyben. Mi is játékosok vagyunk és minket is jobban érdekel a fő vonal."

A Metro: Last Light jövő év elején jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PAtr0n #1
    Végre egy csapat, akit nem erőlteti a multit. Vagyis a kiadó aki nem erőlteti a multit. Persze értem én, egy FPS esetén főleg elvárás manapság, hogy legyen többjátékos mód, de nem tényleg nem kell erőltetni.
    Én is inkább single játékos vagyok, és ha egy játék attól lesz jó/jobb ha jobban ráfekszenek a single részre, akkor ne adjanak hozzá multit, inkább csak később egy patch formájában. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem szoktam multizni, de számomra az csak egy feneketlen kút.