Ötvös Tibor

Végre PC-re is jön a Viking: Battle for Asgard


2008-ban jelent meg a The Creative Assembly akciójátéka, mely a Viking: Battle for Asgard címet kapta.

A program nem sikerült rosszul, de klasszikussá sem vált. A csak konzolokon megjelent játékban - meglepő módon - egy viking harcost irányítottunk, aki három szigeten kénytelen összecsapni az ellenfeleivel. A játékmenet a God of War sorozatra hajaz, de annyira nem sikerült jól, számos hibával küszködött a program.


Ma azonban, négy évvel a konzolos megjelenés után, hivatalosan is bejelentették, hogy a Sega megbízta a Hardlight Studiot, hogy készítse el a Vikings: Battle for Asgard PC-s portját. A közlemény szerint a program kap egy grafikai javítást és csak a Steam oldalán lesz elérhető. Pontos megjelenési dátumot még nem kapott a játék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Egyébként nem értem annak a lelkivilágát, akinek eszébe jut, hogy más platformra is ki kéne adni egy olyan játékot, ami 4 évvel ezelőtt már egyszer megjelent, és nem aratott sikert, ráadásul jó sem volt.
    Vagy épp ezért adják ki, hátha jön még belőle egy kis pénz, viszont ez olcsó konzolportot feltételez, szar játéknak a szar portja pedig általában nem szokott túlságosan rentábilis lenni. Azért ez nem ugyanaz, mint amikor a Mass Effect első része is megjelenik idén ősszel végre PS3-ra a Trilogy csomag részeként. Az ugyanis legalább a többi platformon sikeres volt, a folytatásaiból pedig PS3-ra is szép számmal adtak el.
  • GaborT28 #2
    Inkább a (csak) konzolra megjelent Conan-t adnák ki PCre.
  • Zombee #1
    Így nem is csoda, ha nem fogy a PC-s játék...