Ötvös Tibor

Szeptemberi megjelenések

Szeptemberben ismét elég vegyes képet mutatnak a PC-s megjelenések, hiszen valódi, kőkemény akciójáték nem jelenik meg, sport viszont annál több.

Elsőnek azonban hetedikén érkezik a szokásos menetrend szerint az aktuális The Sims 3 kiegészítő, mely ezúttal a Supernatular címet viseli. Ahogy az a címből kiderül, ezúttal lehetőséget kapunk arra, hogy Simjeinket különböző természetfeletti képességekkel ruházzuk fel.

Szintén a jövő héten mutatkozik be az érdekes logikai-mászkálós játék, a Closure, melyről bővebben itt lehet olvasni. 13-án végre PC-re is megjelenik az I Am Alive, 14-én pedig megkapja a legújabb kiadását a Battlefield 3. A Premium Edition igazából csak az alapjátékot és a Battlefield 3 Premium szolgáltatást tartalmazza.



14-én jelenik meg a Secret Files 3, mely a Deep Silver és Animation Arts sikeres kalandjáték-sorozatának harmadik része. A főszereplő Nina Kalenkow ezúttal vőlegényét kénytelen felkutatni, akit titokzatos fegyveresek rabolnak el. A történet kellően szövevényes lesz és a grafika is hozza az eddig megszokott színvonalat.

18-án lát napvilágot a Baldur's Gate: Enhanced Edition, mely a kultikus RPG felújított és enyhén kibővített verziója lesz. Ráadásul kapunk egy teljesen új karaktert, aki a Neera nevet viseli és egy, képességeire éppen ráébredő varázslónő lesz.

19-én jön egy remake, a Jet Set Radio HD, mely a klasszikus Sega Dreamcast játékot hozza el a mostani generációnak. Szeptember 20-án jelenik meg a The Testament of Sherlock Holmes, melyben a híres nyomozó legújabb kalandját követhetjük nyomon. A történet szerint minden jel arra mutat, hogy egy elég komoly bűntény (csalás, lopás és gyilkosság is szerepel a vádak között) gyanúsítottja a híres Sherlock Holmes. Amint egyre több részlet derül ki az esetről, úgy párolog el a lakosság Holmesba vetett bizalma is. És ha ez még nem lenne elég, a bizonyítékok a mindig hűséges Dr. Watson barátjába vetett hitét is megingatják.



21-én jelenik meg a Boderlands 2, melyet ismét a Gearbox készít és teljesen új karakterekkel jelenik meg. Szintén ettől a naptól lesz elérhető az F1 2012 is. 25-én sok minden eldől a Blizzard számára. Azon a napon mutatkozik be ugyanis a World of WarCraft: Mists of Pandaria, melyet ugyan elég sokan kinevetnek, ám a korábban látott kezdő trailer alapján érdemes lesz tenni vele egy kört.

Még nem rendelkezik megjelenési dátummal és valószínű sokakat nem is érdekel, de most jelenik majd meg a Disney Princess: My Fairytale Adventure, mely inkább a gyerekeknek szól. A hónap végén, 28-án pedig jön a FIFA '13, előtte, 25-én pedig a nagy vetélytárs, a Pro Evolution Soccer 2013. Közben kiderült, hogy a Torchlight II 20-án jelenik meg.

Októberben pedig olyan sikerek várhatók, mint az XCOM, a Carrier Command: Gaea Mission, a Dishonored, a Lucious, a Need for Speed: Most Wanted vagy a Medal of Honor: Warfighter.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pcgammer #18
    De legalább már játszható :)

  • breckinridge #17
    Nem azért, de a PES 20-án jelenik meg. Talán nem a nyomi magyar forgalmazók honlapjairól kellene tájékozódni, hanem hivatalos honlapról.
  • mochee #16
    Én csak most, ebből a cikkből tudtam meg, hogy lesz BG Enchanted Edition. Nem bírok magammal.
  • Ender Wiggin #15
    ez a "valamikor" agaszt egy kicsit...inkább akkor várni kellett volna, amíg befejezik. úgy is egy elavult motorral szinte non-profit alapon készül, nem kell kapkodni.
  • ugh #14
    14-en jon az elso epizod.
    Aztan meg a xen resze valamikor.
  • Ender Wiggin #13
    kár, hogy a Black Mesa nincs még befejezve....
  • Palinko #12
    Sherlock ha LA Noirehez fog hasonlítani akkor érdekel F1 mellett.
  • Papichulo #11
    *Supernatural
    *Borderlands
  • attes #10
    A legtutibb dolog mostanában a World of Warlanes lesz.
    Már most a closed beta is az. :)
  • Evoluti0N #9
    Wow! Secret Files 3 most szeptemberben? Nem is tudtam. Az első 2 rész egész kellemes volt.