Szeptemberi megjelenések

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De legalább már játszható 😊

Nem azért, de a PES 20-án jelenik meg. Talán nem a nyomi magyar forgalmazók honlapjairól kellene tájékozódni, hanem hivatalos honlapról.
Én csak most, ebbõl a cikkbõl tudtam meg, hogy lesz BG Enchanted Edition. Nem bírok magammal.

ez a "valamikor" agaszt egy kicsit...inkább akkor várni kellett volna, amíg befejezik. úgy is egy elavult motorral szinte non-profit alapon készül, nem kell kapkodni.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

14-en jon az elso epizod.
Aztan meg a xen resze valamikor.
kár, hogy a Black Mesa nincs még befejezve....

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Palinko
Sherlock ha LA Noirehez fog hasonlítani akkor érdekel F1 mellett.
*Supernatural
*Borderlands

A legtutibb dolog mostanában a World of Warlanes lesz.
Már most a closed beta is az. 😊

Wow! Secret Files 3 most szeptemberben? Nem is tudtam. Az elsõ 2 rész egész kellemes volt.
Molnibalage
Pedik tényleg nemigen volt annyira jó 12-18 hónap, mint tavalyi év vége óta. A szomorú az, hogy gyak. régi dolgok feldolgozása és felelevenítésével érik el.

Skyrim, nem volt rossz, modokkal és SurAI-val biztos szép lesz a történet vége. Viszont akkor is "csak" egy újabb TES.

Lesz UFO, de ez megint "csak" egy igen régi, de igen sikeres dolog újra elõvétele.

Baldur's Gate EE. Itt még letagadni sem lehet.

RTW2 jön jövõre.

Sim City V jön jövõre.

2011 elõtt 5 év alatt nem adtak ki ennyi normális vagy legalább arra esélyes játékot. Legalábbis az én szemszögembõl.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a tavalyihoz képest, amikor gyakorlatilag semmilyen nagy cim nem keltette fel az érdeklõdésemet, mindenképp jó év......
Részemrõl se annyira erõs, mint mindenki másnak, de szubjektívan tekintve tényleg nagy - és jól sikerült alkotások jelentek meg.
narumon
Ez nézõpont kérdése. Részemrõl az idei az egyik leggyengébb. 1-2 jó játék volt a többi akció lövölde. 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Rapid81
Az kimaradt, hogy 14én végre kiadják a Black Mesa-t.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Szép felhozatal, év végére minden bizonnyal eljutunk oda, hogy elmondhassuk, rég volt ilyen jó játékos év.
Baldur's Gate-re nagyon kíváncsi vagyok, Borderlands 2 is érdekes lesz. De amit igazán várok az XCOM lesz, remélem max akkor csúszik ha még optimalizálni akarják😄 Pandákat nem szeretem😄
Valódi, kõkemény akciójáték nem jelenik meg? Akkor a Borderlands 2 mi lesz? 😄