Ötvös Tibor

Folytatódik a Stronghold Crusader

Folytatódik a Stronghold Crusader.

Tegnap jelentette be hivatalosan is a Firefly Studios, hogy folytatódik a népszerű Stronghold sorozat, azon belül is a Crusader mellékág, mely hamarosan megkapja a folytatását. A Stronghold Crusader 2 közép-nyugaton játszódik és ismét a lovagok és a kalifák közötti harcokat játszhatjuk le.

A Firefly elmondása szerint a második részhez egy teljesen új grafikus enginet készítenek, kapunk egy teljesen megújult harci képernyőt és harcrendszert is. A Mesterséges Intelligencia is javul, valamint kapunk új egységeket és új építései lehetőségeket is.

Az eredeti Stronghold sorozat 10 évvel ezelőtt jelent meg először és azóta 2,5 millió példányt értékesítettek összesen, minden mellékággal és folytatással együtt. A Stronghold Crusader 2 jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Medwyn #4
    A Stronghold 2 uán (egye fene, a Legends-re még azt mondom, jó volt) gyakorlatilag minden projektjüket bebukták. A Stronghold Kingdoms unalmas és kiegyensúlyozatlan, ráadásul botrányszámba ment, hogy az Alphatesztereitől is pénzt kértek bizonyos fícsörökért, a Stronghold 3 szintén botrány volt, és patch hegyek árán sem érte el a korábbiak szintjét sem, miközben ugyanannyiba került, mint a Skyrim, amikor megjelent.
    Nem tudom, milyen megfontolásból állnak neki a Crusader 2-nek (csak nem a pénz?! :)), úgy látszik, most divatos második részeket csinálni remake-eknek eladva, de a Firefly-ban valahogy nem bízom úgy, mint a Creative Assembly-ben, akik a Total War-sorozatot újítgatják, ráadásul jól.
    Szóval remélem, nem csúfítanak rá egy újabb sötét foltot a már így is fakuló hírnevükre, pedig de. Mindegy...
  • csabipapo #3
    Mai napig játszok a Crusaderrel, úristen,noha öreg játék,de mindig a kedvenc játékaim közé fog tartozni! Kíváncsian várom,noha egy két pályát szinte lehetetlen volt letudni! De hajrá, várni fogom!
  • DaemoonHunter #2
    Aha, új motor :D Le merem fogadni hogy a mostani fost fogják foltozni, és kiadnak egy bugos lehúzást, "A hülyéje úgy is megveszi mer mégicsak Stronghold" címszó alatt.
    Inkább maradnának a régi motornál, jó volt az grafikában mindenben és még most is eljátszok vele, nem az volt a lényeg amúgy sem. Pár új egység, újratervezett gazdaság, új animációk, és inkább több kreativitás. Ennyi bőven elég lenne.
  • sparrow35 #1
    Talan visszatérnek a régi alapokhoz és lesz megint egy jó Stronghold, vagy nem és ez is egy fos lesz...