Ötvös Tibor

Nagyon jó lesz a 007 Legends


Őfelsége legkedvesebb ügynöke idén ünnepli az 50. születésnapját és eme alkalomból az ActiVision kiad egy olyan játékot, melyben az eddigi hat legjobb 007-es film legismertebb jeleneteit játszhatjuk le újra.

A 007 Legends címet kapott alkotásban szerepel majd az Őfelsége titkos szolgálatában, a Holdkelte és a 007 - Skyfall is, de a mai hírek szerint a Halj meg máskor! és az A magányos ügynök legismertebb jeleneteit is lejátszhatjuk a programban. A játék egyébként egy FPS lesz, melyben természetesen viselkedhetünk igazi titkos ügynökként (csendesen gyilkolunk, használva a különböző eszközeinket) vagy Rambo-módra leállunk gyilkolni.


Az eddig látott trailerek alapján az emlékezetes jeges autós üldözés kerül be a Halj meg máskor!-ból, míg az A magányos ügynökben egy mexikói drogkartellbe kell beépülnünk. Bondot ezúttal minden "filmben" Daniel Craig játssza, de a női társak megmaradnak az eredeti film szereplői.

Eddig kettő Bond-eszközt mutattak be a fejlesztők. Az egyik az órába épített radar, a másik pedig egy toll, amivel rengetegféle töltetet tehetünk. Ezek azonban nem halálosak - legalábbis a most bemutatottak nem voltak azok. Elkábultak tőle az ellenfelek, megzavarodtak, de nem haltak bele.

A játékmenet egyébként olyan, mintha az egyébként remek, de bukott Blood Stone következő részével játszanánk, csak most belső nézetben irányítjuk Bondot. Mindenesetre a programra érdemes lesz odafigyelni, mert úgy tűnik, hogy az ActiVision valóban odafigyel a játékra.

A 007 Legends októberben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sergeantda96 #11
    zord01

    Sajnos az a rossz hír, hogy minden részt egybe sűrítettek. Tehát nem évek telnek el a küldetések között, hanem lehet hogy csak napok :(
  • Ender Wiggin #10
    a bloodstone tetszett. ez az FPS nézetű nem tetszik. és vajon szándékos, hogy rajzfilmszerű a grafika? a baltafej csak bónusz...
  • Papichulo #9
    Szerencsed van, a Moonraker mar resze a jateknak. Az a Roger Moore film, ugyanis minden egyes kulon szinesz egyik filmje szerepel.
  • zord01 #8
    Az összes Bond film király volt, láttam mind a 24-et, naná hogy beülök a 23.-ra is. És a játékot is megveszem. Amúgy azért lett volna jó, hogy ha a különböző storykat az eredeti Bond-dal játszhatjuk végig, mert akkor az lett volna a feeling (ami valjuk be reálisabb), hogy Bond nem egyetlen figura, aki 40 éve gyilkolászik, és néha visszafelé öregszik, hanem az egyik ügynök elhalálozását követően megkapja a nevet egy másik. Persze tudom, hivatalosan ilyen nincs is, de nekem ez bejönne.

    Amúgy meg nehogy Free to Play netes hulladék legyen a végén, mint a Generals 2.
  • Etinger #7
    Baltával faragott grafikához az passzolt a legjobban :'D
  • Etinger #6
    Szerintem meg a Holdkelte (Moonraker). Ott az űrhajó fellövése meg a fémfogú is. Bár utóbbi több Moore filmben is szerepelt mondjuk...
  • ioko #5
    nem nagy grafika de jò jàtèk lesz.
    nem èrtem mi a bajotok Daniel Craiggel nekem bejon
  • sergeantda96 #4
    Állítólag belerakják Roger Moore-t és George Lazenby-t is :)
  • Hoz_Hun #3
    De miért, MIÉRT Daniel Craig! Legalább tegyenek bele másik skint is. Ha másként nem hát DLC formában. Fizetek is érte, csak ne a baltafejűt kelljen irányítani.
    Amúgy nagyon érdekel(ne) a játék.
  • Zombee #2
    Inkább a Dr. No, vagy a Csak kétszer élsz. Előbbi azért, mert az a legelső, utóbbit pedig Bond és Blofeld első találkozásáért választanám. Amúgy sajnálom, hogy az egyes filmrészleteket nem az eredeti Bondokkal játszhatjuk végig eredeti környezetben (bár igazából az eredeti Bondnak FPS nézetben nem sok jelentősége akadna). A Skyfall-t korai lenne a Legends-be belerakni, annak inkább készüljön saját játék. Grafikailag kicsit elavultnak tűnik, modern környezetben a régi filmek hangulata is elvész majd, valószínűleg a legtöbb embernek ez csak egy sima FPS lesz, fel se fog tűnni, de egy igazi Bond rajongónak meg ez így kevés.