Ötvös Tibor

Csak a következő generációra jön a Mafia 3 és a Thi4f

A jelek szerint kettő, régóta várt projekt már csak a következő generációra jelenik meg.

Tegnap az Eurogamer CZ oldalán bukkant fel az értesülés, mely szerint a Mafia harmadik része csak a következő generációs konzolokon jelenik meg. Ezt állítólag egy belsős forrás csepegtette el a magazinnak és azt is hozzátette, hogy a munkálatok már javában zajlanak.



Ma pedig a Square Enix berkeiből került ki egy pletyka. Eszerint a Thi4f is csak az X720-Durango kódneveket kapott konzolokon lát majd napvilágot. Mindkét alkotás jövőre jelenik meg és ez egyben azt is jelenti, hogy közeledik a generációváltás. Hivatalosan természetesen még nem erősítették meg egyik értesülést sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sempron07 #3
    (Sajnos) a GTA IV után hatalmas felüdülés volt a Mafia 2, nagyon jól kivitelezték, a teszteken is mindenhol nagyon szépen szerepelt.
  • nyuny01 #2
    A játék hosszúsága miatt vagy így letörve? Vagy az a baj hogy a kiegészítésekért is fizetni kellett? Szerintem maga a játék nagyon korrekt lett! Azt nem mondom hogy hozta az első rész szintjét, és azóta már én is öregebb lettem, de igazán jó játék lett belőle!

    Amúgy megvetted a második részt?
  • tomboy013 #1
    "Csak a következő generációra jön a Mafia 3 és a Thi4f" Ha olyan gyenge szar lesz a Mafia 3 is mint a 2, inkább ne is jöjjön semmire.