Ötvös Tibor

Diablo 3: Isten lehet a Wizardból

Érdekes "baki" bukkant fel a Diablo 3 világában.

A Kotaku nevet viselő netes magazin egyik fórumos hozzászólásában lehetett olvasni arról, hogy ha a Wizard két, meghatározott képességét egyszerre használjuk, akkor bizony a karakter isteni képességekkel bír majd. Lebeg, világoskék aura veszi körül, sérthetetlen lesz és minden egyes támadása valóban pusztító erővel bír.


Sajnos a bejegyzést a Blizzard is olvasta és a pletykák szerint már dolgoznak is a javításon. Szóval aki kicsit javítani akar a karaktere képességein, az olvassa el a teendőket és gyorsan próbálja is ki. A poén az egészben, hogy a dolog elméletileg multiban is működik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jagdgeschwader #2
    A barbárral sincs minden rendben, ahogy az honfitársunk videójából kitűnik:

  • cateran #1
    Ehh...dafuq cikk ez? A lenyeg: Az exploit: amenyiben a pointer a karakteren es egyszerre (vagy kozel egyszerre)hasznaljuk a teleport skillt fracture runaval es az archon skillt (ettol lesz kek auraja es lebeg 1 darabig... kevesse tisztelt cikkiro)akkor onnantol valoban sebezhetetlen, amig ki nem lep vagy actot nem valt (gyorsba le is toltam vele infernot:P:D)
    Ami valoban erdekes: Az exploit minimum 1 honappal ezelott bukkant fel (ez a legkorabbi video! amirol tudok) allitolag az us servereken mar fixalva van, az eu-n meg nincs (legalabbis 23.-an meg nem volt)