Ötvös Tibor

Mass Effect 3 - Kiderül Shepard sorsa

Aki esetleg nem szeretne bármilyen, Mass Effect 3-mal kapcsolatos poént, spoilert olvasni, az ne olvassa tovább ezt a hírt.

A BioWare ugyanis elárulta, hogy mi is lesz Shepard sorsa az Extended Cut egyik befejezésében, mely a Red Ending nevet viseli. Ebben a befejezésben Shepard túléli a kalandokat, mivel másodpercekkel a stáblista előtt felbukkan még hősünk, aki épp lélegzik egyet.



Most már csak az a kérdés, hogy a negyedik részben valóban új hőst kapunk vagy megint visszatér Shepard. Persze az is lehet, hogy majd az új hős egy küldetésben találkozik a trilógia fő alakjával és így csatlakozik a csapathoz Shepard. Persze ha ezt a befejezést választja alapnak a BioWare. Mindenesetre sok a nyitott kérdés és még sokat kell várnunk arra, hogy kiderüljön, hogy alakul a történet további része.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Evoluti0N #17
    Kék és zöld befejezésnél nem éli túl sehány EMS pontnál sem, illetve nem marad ember.
  • vg #16
    Nem igaz. A EC alatt már elég 3100 ems, hogy túlélje. Ez egy jól végigjátszott játékkal simán elérhető.
  • RoyalPredator #15
    Ha már témánál vagytok:
    http://irevolutiondesign.wordpress.com/2012/04/06/ir-mass-effect-3-konkluziok/
  • Evoluti0N #14
    Mindkettő befejezésben fellélegzik ha a szintetikusok elpusztítását választod.
  • Bhalage #13
    n7
  • Bhalage #12
    ööö nekem az extended cut elotti original befejezesben is fellelegzett vki a romok alatt n= pancelban (=shepi:)
  • Evoluti0N #11
    Ez való igaz, de ugyanakkor nagyon kicsi volt az esélye, h meghal. Akik direkt erre játszottak, vagy akik nagyon bénák voltak csak azoknál halt meg. Ráadásul azt a mentést, ahol meghalt nem is lehetett importálni a 3. részbe. Na most ha akarnak folytatást csinálni Shepard-dal, akkor nyilván megint úgy csinálnák meg, h lehetne mentést importálni és ebben az esetben a játékosoknak csak kis hányada tudná folytatni a karakterével a játékot.
  • tallerbator #10
    Folytatás biztos nem lesz. Ezt már az Extended Cut bejelentésénél mondták, hogy a Mass Effect 3 végénél már nem fognak tovább menni.
    Előzmény játékot valószínűleg csinálnak. Olyan hatalmas univerzumot találtak ki a Mass Effectnek, hogy szinte ezer dologból lehet játékot csinálni. Szerintem Shepardot és csapatát végleg hanyagolják és teljesen új karaktereket hoznak.
  • Bendzs #9
    "A BioWare ugyanis elárulta, hogy mi is lesz Shepard sorsa az Extended Cut egyik befejezésében, mely a Red Ending nevet viseli. Ebben a befejezésben Shepard túléli a kalandokat, mivel másodpercekkel a stáblista előtt felbukkan még hősünk, aki épp lélegzik egyet."
    Ez az alap játék befejezésében is benne van, de nézzük el a(z állandó) tévedés(eke)t a cikk(ek)ben... :)

    Akit érdekel az összes Extended Ending, de nincs nagy kedve letölteni +5 percért, 3 sor párbeszédért és 3 /az utolsó küldetésben lejátszódó/ jelenetért egy 2GB-os DLC-t, (pl. én is így vagyok vele), az megtalálja mindet YouTube-on, az extra jelenetekkel együtt.
  • navahok #8
    Mondjuk abban igazad van ha valami újba kezdenek akkor abból mindig jó sül ki (DAO, ME1) csak a folytatások már mindig gyengébbek az 1. részeknél.