Május 14-én jön a Mass Effect: Legendary Edition

A korábbi hírekkel ellentétben nem márciusban, hanem csak májusban jön a Mass Effect: Legendary Edition.

A BioWare hivatalosan is bejelentette végre a Mass Effect: Legendary Edition megjelenési dátumát, mely így május 14-én érkezik. Ezzel együtt kiderült az is, hogy a korábbi hírekkel ellentétben nem minden DLC lesz elérhető a csomagban. Az első részhez 2009-ben jelent meg a Pinnacle Station, mely sajnos nem aratott osztatlan sikert. A fejlesztést akkoriban a Demiurge Studios végezte, de nagyjából fél éves munka lenne a mai szintre hozni a pakkot, így kimarad.

Ezen felül megismerhettük a csomag hivatalos PC-s gépigényét is. Minimum egy Intel i5 3570 vagy AMD FX-8350 processzorra, 8GB RAM-ra, egy Nvidia GTX 760 vagy AMD 7970 / R9280X grafikus kártyára lesz szükség. Ajánlottnak pedig egy Intel i7-7700 vagy AMD Ryen 7 3700X processzorra, egy Nvidia GTX 1070 vagy RTX 200 grafikus kártyára lesz szükség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  A játék tele van Miranda seggével. Ez az egy jelenet semmivel sem lóg ki. 10 éve nem volt ebből semmi cirkusz. És összevetve azzal a ténnyel, hogy a játék amúgy is tele van szexszel, egy segg eltávolítása (a kameraszög változtatása) elég képmutató. Sőt, Jacob is testhezálló ruhát visel, az ő seggét nem távolítják el? És igen, miattam létezik SJW kultúra :-). Ez erősebb komment volt részedről, mint kalap némelyik okossága.
 • Sequoyah #3
  Arrol a jelenetrol beszelsz ahol Miranda kionti a lelket es a nehez gyerekkorarol beszel, a kamera fokuszaban pedig a segge van kozben, komolytalanna teve az egesz helyzetet?
  Ezen mar 10 eve is huztak a szajukat a jatekosok hogy ez egy rettentoen rossz idozites volt...

  Es arrol a jatekrol beszelsz, ahol mar ez elejetol fogva van hetero, meleg, es alien kapcsolat?

  Az ilyen kommentek miatt mint amit te is irtal letezik egyaltalan az SJW. Lathato, hogy egyes primitiv embereknek nem tanitottak meg a tarsadalmi egyutteles es tolerancia alapjait. De ne aggodj, a szex-jelenetek nem lettek kivagva, csak az ahol ezt elcsesztek.
 • Ender Wiggin #2
  A Bioware is behódolt az SJW-knek. A jelenetet, amiben Miranda segge van a fókuszban, átalakítják, hogy csak a háta látsszon. A jövő ez lesz. atraktív emberek nem lehetnek a játékokban sem. Kedves cenzor, töröld, ha akarod, hiszen te is behódoltál már rég...
 • Ender Wiggin #1
  a pinnacle amúgy sem egyjátékos sztoriorientált dlc volt.