Ötvös Tibor

Company of Heroes 2 - Order No. 227

Sokaknak talán nem mond semmit az Order No. 227 kifejezés.

A 227-es parancs a szovjet seregben volt érvényben és ennek lényege, hogy senki nem futamodhat meg az ellenség elől. A legjobban az Ellenség a kapuknál című filmben láthattuk ezt "élőben", ahol a visszaforduló katonákat simán lelőtték a saját társai.

A Company of Heroes 2 a történelmi hűség jegyében ezt a részt is feldolgozza. Ez a programban annyit jelent majd, hogy tűzparancsot adhatunk ki azon embereinkre, akik gyáván megfutamodnának. Ráadásul mindezt egy igen látványos átvezető animációban szemlélhetjük meg.

Egyeseknek elvágták a torkát, másokat simán hátbelőttek - de tény, hogy egy sem menekülhet. Ez az opció azonban csak a szovjetek oldalán él. A Company of Heroes 2 jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zaraki Kenpachi #4
    Stalin ki mondta, hogy aki megfutamodik azt agyonlőni.

    Mint a Gaun 3. könyvben.
    Tankokat lőtte az ellenséges nehéztüzérség. A túlélők elakartak menekülni erre Komisszár:
    -HOL VAN A BÁTORSÁGUK! Bumm egyik katonája
    - HOL VAN A HITÜK! bumm még egy.

    Neten volt egy kép, hogy egy komisszár a földön fekszik. Katonák: Meghalt a komisszár! Visszavonulhatunk!
    Másik katona: Lehet, hogy csak tetteti magát.
    XD
  • wednes #3
    Ez egy multi orientált játék, gyakorlatilag Dawn of War játékstílus II. VH-s környezetbe ültetve. Nem a realitás itt a cél.

    Van még 1 millió olyan dolog, a játékban ami az 5 méteres tankpárbajhoz nézve az full reális. Láthatatlan (álcázott) egység, gyorsabban szaladó gyalogosok. Veterán egységek 1 gránáttól már nem halnak meg, 3x több lövést kibírnak stb. És ennél a stílusnál ez így van jól.
  • Lokker #2
    Már hallom is amint szidod a játékot, hogy "FUK... OMG köcs*g játék... csaló AI mi az, hogy a pálya másik végéből lő a tank!!!" körülbelül ezt várom tőled. Ha ennyire zavar nem kötelező vele játszani, menj akkor sudden strike-el játszani de az már túl összetett lesz neked.
  • dzsagon #1
    Hát erre a szarra kurvára szükség van, inkább azt csinálák meg hogy a tankok ne 5 méterről lődözzék egymást.