Ötvös Tibor

Cyberpunk - a The Witcher készítőinek új alkotása

A tegnapi ígérethez híven ma bemutatták a The Witcher sorozat fejlesztőinek legújabb alkotását.

A Cyberpunk nevet kapott alkotás címe sokat elárulhat a rajongóknak. Ezúttal ugyanis egy sci-fi RPG-t kapnak a CD Projekt fejlesztőitől, mely a népszerű Cyberpunk 2020 játékot ülteti át a képernyőkre. A fejlesztők szerint már közel egy éve dolgoznak a programon, mely épp olyan brutális és kegyetlen lesz, mint az eredeti táblajáték. A történet természetesen nem-lineáris lesz és elég összetett is egyben.



A kalandjaink során számos alkalommal kerülünk majd olyan helyzetbe, ahol morális döntéseket kell meghoznunk. Ezek természetesen komoly kihatással lesznek majd a későbbi eseményekre is - ahogy azt a The Witcher sorozatban már megszokhattuk. A fejlesztők ennél többet nem árultak el, de jövő héten már kapunk tőlük információkat. Természetesen az E3-on.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Quno Jedi #6
    +1
  • lammaer #5
    Végre egy scifi RPG.. már herótom van a kardos varázslós cuccoktól...
  • Szefmester #4
    Gondolom asztali verziónak/játéknak volt írva eredetiben, csak Ötvös úr hozta a formáját.
  • xido #3
    Morális döntés..komoly kihatás
    ahányszor én ezt már hallottam
    legutóbb Risen 2-ben..magasról leszarták a szereplők,ha épp kiraboltam vagy elárultam őket,ugyanúgy pajtiztak,senki nem ugrott nekem...
  • cateran #2
    " A fejlesztők szerint már közel egy éve dolgoznak a programon, mely épp olyan brutális és kegyetlen lesz, mint az eredeti táblajáték."

    WTF? Mifele tablajatek? Analfabalfasz....CP2020 szerepjatek, meghozza brutalisan jo, ha ez csak feleannyira lesz olyan jo, mint az eredeti, akkor akar uj kiralyt is udvozolhetunk:)
  • Pretorian #1
    Baz...ez a hónap híre számomra. Először Shadowrun, aztán Cyberpunk...ráadásul ez utóbbi a The Witcher fejlesztőitől...várom nagyon.