Ötvös Tibor

Hiányosan jön a Diablo 3

Elméletileg hamarosan megjelenik a Blizzard idei nagy durranása, a Diablo 3, melyből egy, a rajongók számára elég fontos rész hiányozni fog.

Ez pedig nem más, mint a multis küzdelmekben népszerű Player vs Player (röviden PvP) mód. Ez azt is jelenti, hogy az online küzdelmekben csak a gép által irányított szörnyeket küldhetjük át a másvilágra, más játékosok karaktereit nem bánthatjuk.

"Hosszas tanakodást után úgy döntöttünk, hogy a népszerű PvP módot nem építjük be az alap játékba" - kezdte Jay Wilson, a Diablo 3 vezető dizájnere. "A sok megbeszélés végén ugyanis arra jutottunk, hogy ez a mód még nem tökéletes és az ezen való munkálkodás miatt nem akarjuk ismét csúsztatni a megjelenést."

"De a játék megjelenése után egy patch vagy kiegészítő formában természetesen elérhető lesz a mód és adunk mellé még számos extra dolgot is."

A Diablo 3 elméletileg az év második felében jelenik meg, de egyes forgalmazók áprilisra datálják a premiert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aradebil2 #7
    mikor kaptál blizzard játékhoz dlc-t te sérült?
  • Wittgen #6
    Engem nem zavar, az előző Diablokat is csak egyedül toltam. És úgy is élveztem.
  • Smitiz #5
    Jó lesz amikor a kialakított karaktered amit singleben felhúztál kb játszhatatlanul gyenge lesz a PVP-re való finomhangolás után :)
  • Elisium #4
    ivelten teszek a pvp-re, semmi ertelme unalmas kocka game.

    maszkalni akarok es targyakat keresni.

    jelenjen mar meg.
  • Nuclearity #3
    bétázni már te is bétázhattál. Amugymeg ha megfigyelitek szokásos Jewzard üzletpolitika, majd kaptok egy DLC-t amit megvesztek tölünk, hogy az amugy "fullos" játékról mégtöbbet lehessen lehuzni... Blizzard kezd egyre szánalmasabb lenni, pedig ez már a Starcraft 2 es huzásuknál is undorító volt, a real moneyes AH-ról Diablo 3 ban már nem is beszélve...
  • Tomek83 #2
    Nocsak, te már játszottál a Diablo3-mal?
  • nohea #1
    Sokminden más is hiányzik belőle (kb minden, amit újításnak lehetne nevezni) - de így, hogy "még nem tökéletes" ez se, én egyre kevésbé értem, mi a fenén ültek ennyi éven át. -_-