Ötvös Tibor

Újabb kiegészítőt kap a Civilization V

A Sid Meier nevével fémjelzett alkotásoknak hatalmas rajongótábora van és épp ezért nem meglepő, hogy minden egyes játéka milliós siker.

A Civilization ötödik része is eme csoportba tartozik, mely már kapott pár kiegészítőt és Game of the Year kiadást is, de hamarosan újabb DLC lesz elérhető a programhoz. A Gods & Kings címet kapott expanzióban lehetőségünk lesz a saját vallásunkat a világra is kiterjeszteni és ennek segítségével is elfoglalhatunk majd országokat.



Emellett kapunk új technológiákat, 27 új egységet, 13 új épületet és 9 új csodát is. Elérhetővé válik 9 új nemzet, köztük olyanok, mint a hollandok, Karthágó népe, a kelták és a maják. A három új küldetés pedig különböző korokban játszódik. Az elsőben a középkorban irányíthatjuk népünket, a másodikban Róma bukását játszhatjuk végig, a harmadikban pedig egy sci-fi küldetés lesz.

A Civilization V: Gods & Kings a tavasszal jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • paraszgyerek #2
    engem a Civ5 inkább egy "túlhizlalt" Panzer Generals-ra emlékeztet és a harc sajna úgy tűnik az összes többi játékelem rovására van túlsúlyozva.

    Értem én hogy meg akarták szüntetni a Stack-of-doom effektust de én úgy gondolom a civ4-ben az ostromfegyverekkel és a háború gazdasági következményeivel amúgy is egész jól helyrerakták ezt a dolgot.

    Mondjuk én inkább azt szeretem ha tisztán kultúra/diplomácia/gazdasági eszközökkel tudok nyerni :-)

    Persze hozzá kell tennem hogy eddig a civ5-nek csak a demóját próbáltam, ha azóta esetleg akkorát javult volna, javítsatok ki...
  • Molnibalage #1
    Kémkedés nélkül még mindig vicc az egész.