Ötvös Tibor

Leghamarabb jövőre jelenhet meg a Star Trek

Szinte a semmiből bukkant fel a tavaly nyáron bejelentett Star Trek akciójáték, mely a film cselekményéhez kapcsolódik majd.

Azóta azonban viszonylag nagy csend honol a projekt körül, ma azonban a Namco Bandai bejelentette, hogy felkarolta a Star Trek alkotást és kisebb anyagi segítség után 2013-ban ki is adják a programot. Ez nem olyan meglepő, hiszen a J.J. Abrams második Űrszekerek filmjei is ekkor, pontosan május 17-én lát majd napvilágot.



A történetről még nem sokat lehet tudni, de az már biztos, hogy a játék két főszereplője a sorozat két fő karaktere, Kirk és Spock lesz. A játék elején választhatunk majd, hogy a vulkáni tudóssal vagy a kapitánnyal indulunk csatába. A Star Trek játék épp a köztük lévő kapcsolatra épít és szerencsére egy barátunk is beszállhat a buliba és átveheti a másik karakter feletti irányítást.

Kirk - ahogy azt a filmben is láthattuk - meglehetősen önfejű és nyers modorú karakter, aki imádja az akciót és épp ezért nála lesz a nagyobb tűzerő. Spock ezzel szemben nyugodtabb, megfontoltabb és ezért ő inkább a csendes gyilkolás és a lopakodás valamint a technológia mestere.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!