Ötvös Tibor

Mozgásban a Star Trek

Mozgásban is képviseltette magát a frissen bejelentett Star Trek játék.

Alig pár napja tudtuk csak meg, hogy kissé megkésve, de a jelek szerint nem megtörve készül a 2009-ben bemutatott Star Trek mozifilm játékváltozata. A The Darkness 2 fejlesztési munkálatait végző Digital Extremes a Sony prezentáción mozgásban is megmutatta a programot. A Star Trek leginkább a Gears of War és a Dead Space játékmenetére hasonlít majd, ami jó ajánlólevélnek tűnik.


A feljebb látható trailerben magából a játékmenetből láthatunk számos jelenetet, mely még csak korai fázisban leledzik, de mégis már most elég látványosnak tűnik. A Star Trek csak jövőre jelenik meg, de szerencsére konzolok mellett a PC-s játékosok is belebújhatnak Kirk vagy Spock bőrébe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • armageddon666 #14
    Star Trek számomra a Next Generation volt, és az is marad. Filmekkel együtt szerintem egész kerek lett az is :)
  • Gundark1234 #13
    Hát ez inkább Mass Trek to Fail Effect 33/egyharmad. Tömör lopás az egész játékmenet. Az utolsó jó ST játék az Elite Force volt. Meg az Armada. De ez ...pfff.
  • ZSOOLT2 #12
    Mass Effect, igaz nem film, hanem játék.
  • cylonflatus #11
    Talán majd a BSG: Blood & Chrome
  • dronkZero #10
    Lett volna, Firefly, kutyának nem kellett, amikor ment. Azóta persze, hogy évad vége előtt lelőtték, megy a sírás. Hülye amcsik, nézték volna amikor még számított!

    Mondjuk így legalább méltósággal távozott el a sorozat, mozifilmmel, szereplők kigyilkolásával. Nem úgy, mint a Star Trek vagy a Stargate...
  • bvalek2 #9
    Először is le szeretném szögezni, hogy fanatikus Star Trek rajongó vagyok, láttam minden egyes mozifilmet, a DVD-kommentárokat végigültem, az összes sorozat minden egyes epizódját láttam, interjúkat, werkfilmeket, stb.

    Miért nem hagyják végre méltósággal elmúlni az egészet?

    40 év alatt alaposan kivesézték, minden bőrt lehúztak róla amit le lehetett, hagyják már abba. Felejtsük el a csillagflottát meg a klingonokat. Nézegessük könnyes szemmel az ismétléseket, és jöjjön végre már egy új sci-fi sorozat. De ne olyan, amiket mostanában csúfolnak sci-fi-nek, és amikben farmeros tinik futkosnak az erdőben.

    Űrben játszódó, űrhajós, földönkívülis, robotos, Földmegmentős sci-fit akarok!
  • FoodLFG #8
    gagyi
  • sly007 #7
    Két út áll az ST előtt, vagy ragaszkodik a régi dolgokhoz, de egy idő után eladhatatlan lesz. Vagy újít és még sokáig megmarad. Filozofálások nagyon jók benne, de azt el is kell adni. Wikipédián is írták hogy komoly gondok voltak a minőséggel.
  • shenmuedc #6
    Bizony nem ! Ezt is meg kell csúfolni, ki sem bírnák a patkány amcsik ha valami nem akció.
  • Bulics #5
    Lehet hogy mivel ez trailer ezért van tele akcióval, de tényleg a startrek szellemiségével nagyon nem fér össze ez a csihipuhi.