Ötvös Tibor

Ingyenes Star Trek játék készül

A Star Trek játékok korábban hatalmas népszerűségnek örvendtek. Akkor még az Activision tulajdonában voltak a jogok és olyan klasszikusok születtek, mint az Armada vagy a Voyager - Elite Force.

2010 elején pedig elindult az első Űrszekerek MMO, a Star Trek Online, mely szép sikereket ér el. De aki esetleg nem akar fizetni havonta azért, hogy kedvenc karaktereivel játsszon, annak ideális választás lesz a tegnap bejelentett Star Trek Infinite Space, mely egy teljesen ingyenes, böngészőből játszható program lesz.A programot a Keen Games fejleszti és a Deep Space Nine idővonalat képviseli. A fejlesztők szerint a játékuk szinte ugyanazt az élményt nyújtja majd, mint a Star Trek MMO csak ezért nem kell fizetni. A kiadó Gameforge vezetője, Ralf Adam hozzátette, hogy "folyamatosan nyomon követik a fejlesztést, hogy egy minden tekintetben kifogástalan alkotást tárjanak a rajongók elé."

A Star Trek Infinite Space megjelenéséről még nincs hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Narxis #6
  ennyi :D
 • armageddon666 #5
  Ha fizetsz lehetsz a Borggal :D
 • Szefmester #4
  Nézd meg a kiadó többi játékát... párral már sajnos találkoztam afelsoroltak közül, és gyakorlatilag mind a "Nem fizetsz lemaradsz" elven megy... látványosan erősebb lehet az aki fizet. És nem kicsit látványosan.. mintha külön játékban lennének.
 • akyyy #3
  te azt se tudod mi ez
 • Narxis #2
  jeeeeeeeee, Star Trek jöhet minden mennyiségben
 • hdo #1
  Gameforge? Jesszus, bottal se piszkálnám!