Ötvös Tibor

Konzolos játékokat játszhatunk Windows 8 alatt

A Windows 8 rendszerének megjelenésével a PC-s játékosok is számos, eddig csak konzolokra megjelent programmal szórakozhatnak.

A hírek szerint a Store-ban a rendszer első megjelenése után elérhető lesz a Hydro Thunder, Toy Soldiers, Reckless Racing, Angry Birds, Ilomilo, Rocket Riot, Full House Poker, Tentacles, Crash Course, Ms Splosion Man és a Wordament.



Ezek közül a legérdekesebb az Angry Birds valamint a Ms Splosion Man a legérdekesebb. Előbbi ugye a szerintem mindenki által ismert logikai játék, utóbbi pedig egy nagyon sikeres mászkálós program folytatása. A történet hőse egy biológiai fegyvernek megalkotott lény lesz, aki férjét és szerelmét akarja kiszabadítani a tudósok fogságából. A játékmenet miatt érdemes lesz kipróbálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #12
    ugh, nagyon gáz felsorolás, meg hasonlók vannak pcre is :S
  • cylonflatus #11
    Amilyen hirtelen megörültem a cím alapján, olyan gyorsan lettem kiábrándult, miután elolvastam a cikket. Valami ilyesmi felsorolást vártam, hogyaszongya: Mortal Kombat, Gears of War 2-3, Halo... tudom, naiv vagyok.
  • sanyicks #10
    hát a konzolos játékok win8-on cím így önmagában sem mozgatott meg, nem igazán látok konzolon sem érdekes játékot. Így viszont hogy néhány indie játékról van szó csak, megint a szokásos "M$ szóljuk el magunkat valami nagyon átlagos kamufaszságról hogy rólunk beszéljenek"...
  • Rayden02 #9
    Minimum!!!
  • Bulics #8
    MORTAL KOMBATOT AKAROK!!!!!!
  • zola2000 #7
    természetesen csak olyan játékok vannak, amiket portolnak, (alan wake, fable 3, most már a fifa12 is konzolos minőségű windowson), de PPC procira írt játékok emulációjához jóval erősebb gép kell, a gamecubeban valami 300MHZs PPC proci van, ahhoz kell valami 2,5GHZ kétmagos x86 proci, ha valaki pcn akar játszani vele...
  • Skynet #6
    A cikk kicsit átverős címmel rendekezik - dehát sg.hu....

    LIVE-os játékokkal játszhatunk windows 8 alól, amk eddig csak az x360 live-ján voltak.
    Arról hogy a nagy konzolos címeket nyomhatná bárki win8 alól szó sincs.
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Egyik játékot sem ismerem - igen, az Angry Birds-öt sem, és nem is érdekelnek :)

    A Microsoft maga alatt vágná a fát, ha AA/AAA+ -os játékok lennének futtathatóak egy 'mezei' PC-n, Windows 8-on.
    Ez SOSEM fog megtörténni, ha az MS-en múlik.
  • narumon #4
    Hát egy Ps3 vagy egy Xbox360 emulálásához elég brutális hardver kéne.
  • hunwhite #3
    Az lenne érdekes, ha az új FPS-ket is lehetne rajta nyomni!! Persze a konzol gyártók biztosan anyáznának!!! Mondjuk ideje lenne már letörni a piacot egy kicsit :)