12
-
#12 ugh, nagyon gáz felsorolás, meg hasonlók vannak pcre is :S -
#11 Amilyen hirtelen megörültem a cím alapján, olyan gyorsan lettem kiábrándult, miután elolvastam a cikket. Valami ilyesmi felsorolást vártam, hogyaszongya: Mortal Kombat, Gears of War 2-3, Halo... tudom, naiv vagyok. -
sanyicks #10 hát a konzolos játékok win8-on cím így önmagában sem mozgatott meg, nem igazán látok konzolon sem érdekes játékot. Így viszont hogy néhány indie játékról van szó csak, megint a szokásos "M$ szóljuk el magunkat valami nagyon átlagos kamufaszságról hogy rólunk beszéljenek"... -
#9 Minimum!!! -
Bulics #8 MORTAL KOMBATOT AKAROK!!!!!! -
#7 természetesen csak olyan játékok vannak, amiket portolnak, (alan wake, fable 3, most már a fifa12 is konzolos minőségű windowson), de PPC procira írt játékok emulációjához jóval erősebb gép kell, a gamecubeban valami 300MHZs PPC proci van, ahhoz kell valami 2,5GHZ kétmagos x86 proci, ha valaki pcn akar játszani vele... -
#6 A cikk kicsit átverős címmel rendekezik - dehát sg.hu....
LIVE-os játékokkal játszhatunk windows 8 alól, amk eddig csak az x360 live-ján voltak.
Arról hogy a nagy konzolos címeket nyomhatná bárki win8 alól szó sincs. -
#5 Egyik játékot sem ismerem - igen, az Angry Birds-öt sem, és nem is érdekelnek :)
A Microsoft maga alatt vágná a fát, ha AA/AAA+ -os játékok lennének futtathatóak egy 'mezei' PC-n, Windows 8-on.
Ez SOSEM fog megtörténni, ha az MS-en múlik. -
#4 Hát egy Ps3 vagy egy Xbox360 emulálásához elég brutális hardver kéne. -
hunwhite #3 Az lenne érdekes, ha az új FPS-ket is lehetne rajta nyomni!! Persze a konzol gyártók biztosan anyáznának!!! Mondjuk ideje lenne már letörni a piacot egy kicsit :) -
Szefmester #2 jaja.. nem is egy verzióban... -
Enton #1 Angry bird már egy jóideje elérhető Windows platformra.