Ötvös Tibor

Jól működik a DRM - a Ubisoft szerint

Az Anno 2070 "hardware cserés" másolásvédelmi rendszere miatt újabb balhé pattant ki.

A Ubisoft azonban csak a mai napon reagált a kifogásokra. "Miközben az teljesen igaz, hogy az Anno 2070 csak három aktiválást kezel és hogy egy esetleges hardware csere miatt újra aktiválni kell a játékot, de ugyanakkor azt is látni kell, hogy a legtöbb játékosunk nem fog találkozni ezzel a problémával."



"Azonban ezen kivételes esetekben sem hagyjuk magára a játékosainkat. A Ubisoft ügyfélszolgálata gyorsan és pontosan képes kezelni eme szituációkat és épp ezért biztatjuk is az ilyen gondokkal küszködő felhasználókat, hogy lépjenek kapcsolatba velünk."

Közben a Paradox kifejezte értetlenségét a különböző másolásvédelmi rendszerekkel kapcsolatban. Véleményük szerint ezzel csak a legális kópiával rendelkezők életét keserítik meg a felhasználók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • paraszgyerek #2
    Szerintem nem olyan rossz a helyzet - a másolásvédelemnél a legnagyobb problémát az jelentette hogy hozzá akart nyúlni a dvd kezeléshez, ez valóban megkeserítette az életet mert a driverrel is szívás volt plusz szerintem senki se szereti pakolgatni a lemezt csak azért hogy elinduljon a progi.

    Ettől egy nagyságrenddel jobb az aktiválós megoldás - ez már közel sem olyan zavaró mint a régebbi megoldások. Az ubi progijai ráadásul így is fogynak, akkor is ha ez a paradoxnak nem tetszik...
  • Lollerka #1
    me, most mit mondjanak, azt h gyerekek szar az egesz csak azert csinaljuk h szopassuk a vevoinket?

    ugyan mar, nem divat manapsag az igazmondas