Ötvös Tibor

Diablo III február 1-én?

A Blizzard mind a mai napig nem jelentette be a Diablo III hivatalos megjelenési dátumát.

Klikk ide!
A neten azonban rengeteg pletyka kering arról, hogy mikor is jön a kultikus RPG harmadik epizódja. Egyesek szerint már tavaly év végén meg kellett volna jelennie, mások szerint majd csak 2012 végén jön ki. A Best Buy azonban biztos benne, hogy a Diablo III pár héten belül megjelenik.

A Minnesotában található üzletükben ugyanis megjelent egy hatalmas reklám, mely szerint alig pár óra van hátra a játék megjelenéséig. Egészen pontosan február 1-én jár le a visszaszámlálás. Ezt erősíti az angol Gameplay akciója is, akik február 3-ra datálják a premiert. A Blizzard hivatalos forrásból nem erősítette meg a dolgot.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FRISSÍTÉS: A Blizzard a mai napon bejelentette, hogy bárminemű megjelenési dátum csak találgatás szintjén létezik és hogy még egyetlen terjesztőnek sem árultak el semmit. Szóval nem lesz februárban Diablo III.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nr1ranger #18
    Itt nem a feltörésről van a szó, hanem a játszhatóságról. Nem mindegy hogy egy sufniban tartott oroszországi szerverhez csatlakozol, amire a szerver oldali programot házilag írták, vagy rendes hivatalos szerverre. A játékot a szerver irányítja, nem a te géped. A Blizz szervereit meg eddig nem törték fel, pedig 6-7 éve már megy a WoW.
  • bino512 #17
    Jóvicc... mindent feltörnek XD lsd ps3 XD és enyéb nyalánkságok... szóval nincs olyan ami védve van..
  • Daell Drow #16
    Igen a jatek logikaja ( random generatorok, MI, stb) mind as zerverrol fognak futni, igy a warezt el lehet felejteni. a betahoz sincs semmi crack am ai napig, es nem is lesz.
    Engem hidegen hagy a warez, elo van rendelve.
  • opeca #15
    És kit érdekel a Diablo III?:)
  • nr1ranger #14
    Igen, az egyjátékos rész is a szerveren fut, szerver generálja neked a monstákat, mapokat, számolja a sebzést, tárolja a karaktert stb. Ha nincs neted, nem tudsz játszani. Ha nincs a b.net accountodhoz D3 kulcs csatolva, nem csatlakozhatsz a szerverekhez.
  • viasz #13
    Biztos vagyok benne, hogy offline nem fog menni a single player sem. Viszont az is szinte biztos, hogy lesz demó verzió, amihez csak egy battle.net account(ingyenes) kell, hasonlóan mint a StarCraft 2-nél.
  • thsanyi5 #12
    Az egyik blue post ami azt mondja, hogy 2 hónappal a megjelenés előtt próbálják bejelenteni, hogy jön: "We probably won’t end beta until shortly before release, and traditionally we’ve tried to announce release dates about two months before release. I couldn’t speculate how invites might ramp up or down when the beta finally comes to a close, it definitely is not coming to a close yet though."

    A másik ami azt mondja, hogy még nincs hivatalos dátum: "Diablo III does not have a release date. Any store or person claiming otherwise is guessing."

    A kettőt össze fűzve még legalább 2 hónap van a megjelenésig.

    A diablo 3 szerverre való bejelentkezést igényel, hogy fusson. Kell-e alá szerver mint a wownál vagy ez csak egy biztonsági login azt nem tudom. Bioshock 2 is valami xbox live account logint kért, de volt hozzá hack amivel offline módban lehetett játszani egy másolattal.
  • FoodLFG #11
    Miért ? A játék logikája a szervereken fog futni, mint a WoW esetében ?
    Ha nem, akkor miről beszélsz ?
  • Szefmester #10
    Akkor a boltba sem fogok majd elmenni megnézni hogy van e... én már csak ilyen lusta vagyok. Ha a torrent webáruházban nincs akkor a boltban sincs. :)

    Amúgy személy szerint nem várom, sem messiásként, sem egyszerű unaloműzőként ezt a játékot. Kíváncsi vagyok rá és ki akarom próbálni, mert amúgy pofátlanság lenne szidni. :)
  • Zombee #9
    Szerintem ezt át lehet hidalni, különösen a single résznél.