Ötvös Tibor

Késik a Sniper: Ghost Warrior 2

A 2010-ben megjelent Sniper: Ghost Warrior egy erős közepes alkotás volt. Akadtak benne jó megoldások és hangulatilag is rendben volt, de az aktuális Call of Duty mellett nem volt esélye.

Mindenesetre a City Interactive így is sikerként könyvelte el az egymilliós eladást és be is jelentették tavaly nyáron a folytatást, mely a Sniper: Ghost Warrior 2 címet kapta. Az előzetesek alapján az FPS nagyon érdekesnek és látványosnak tűnik és sokan várták a január-február környékére datált premiert.



Ma azonban hivatalosan is bejelentették, hogy a játék leghamarabb ősszel jelenhet meg vagyis közel fél éves csúszást könyvelhetünk majd el. Remélhetőleg a fejlesztők ezt ki is használják és egy valóban hangulatos katonai akciójátékot kapunk majd a kezünkbe az év vége felé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #3
    Még arra is figyeltek hogy e sokaknak szemet szúrt és patchel javították, hogy bokorban bújva, stb ne vegyenek észre..:)
  • Bendzs #2
    Egyetértek, annyi kifogásom van az első résszel kapcsolatban, hogy az ellenség rendkívül nagy távolságokról is észre tudott venni és agyonlőtt gépfegyverrel (többszáz méterről) úgy, hogy én meg sem mozdultam a bokorban... Biztos vagyok benne, hogy a 2. részben nem találkozunk majd ilyen hibával, úgyhogy nagyon várom a megjelenését. :D
  • Skynet #1
    "Akadtak benne jó megoldások és hangulatilag is rendben volt, de az aktuális Call of Duty mellett nem volt esélye."

    Eladásokban...Egyébiránt minden tekintetben elveri a COD scriptelt bárgyú buta single playerét,pedig ez egy budget kategóriás nem felkapott játék.:)
    Dehát mivel nincs reklám,nincs hype,és nem egy faék egyszerűségű rombuta scripthalmaz az egész így a mai játékos generációnál ez nem játszik:)