Ötvös Tibor

Karácsonyi támadás egy játék miatt

A legtöbb családban a Karácsony a szeretet ünnepe, de sajnos akadnak kivételek is.

Arizona államban, Phoenixben egy édesanya, név szerint Jutrina Tillman nem érezte át ezt az ünnepet és megkeserítette a családja számára is a Karácsonyt. Az öt éves kisfia egy új játékot kapott, melyet természetesen szeretett volna azonnal kipróbálni. Jutrina azonban ezt nem nézte jó szemmel - valószínű annak köszönhetően, hogy egész nap csak ivott.



Este 10 órakor a rendőrségnek kellett kiszállni, mivel a nő 13 éves lánya felhívta a 911-et. Jutrina először csak öccsét kezdte le ütni, mert az játszani mert, majd utána a konyhából behozott nagy késsel a saját lányát is megfenyegette. A lánynak sikerült kimenekülni a házból és telefonált, mire anyja elmenekült.

Ám nem jutott messzire, a rendőrök a szomszéd utcában letartóztatták és halálos fegyverrel való életveszélyes fenyegetés vádjával kell majd a bíróság elé állnia.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lack #6
    aha. ennek mi köze a játékhoz? ha nem játszik, akkor a féreg alkesz "anyja" más miatt köt bele.
  • Nuclearity #5
    számomra ez priceless:
    "Jutrina először csak öccsét kezdte le ütni, mert az játszani mert, majd utána a konyhából behozott nagy késsel a saját lányát is megfenyegette."
  • Trollolo #4
    Uh, melyik játék lehetett az, amitől ilyenre képes valaki? Biztos a konter sztrájk vagy a gétéa.
  • endrev #3
    tomcsa4, "valószínű annak köszönhetően, hogy egész nap csak ivott"
  • tomcsa4 #2
    Alkoholista anya. Kár hogy ez kimaradt a cikkből.
  • nr1ranger #1
    Gratulálok a címhez, az alkoholnak nyilván semmi köze nem volt az esethez, és józanul is késsel támadott volna a gyerekre ha az játszik. Egyértelműen a gyerek miatt történt az egész, nem pedig az idegbeteg anya miatt.