Ötvös Tibor

Mozgásban A Game of Thrones RPG

Mozgásban is megmutatta magát A Game of Thrones RPG.

Hamarosan, elméletileg pár hét múlva megjelenik a Trónok harca sorozatból készült akció-RPG, mely végre mozgásban is megmutatta magát. Azt le kell szögezni, hogy a látottak alapján a grafikával nem lesz gond és remélhetőleg a játékmenet is hasonlít majd a BioWare klasszikusaira (lásd Mass Effect).


A játék az Unreal Engine 3-mat használja, a történetet pedig személyesen George R.R. Martin felügyeli. A játék közel 30 órás játékidőt kínál majd, ami egy Skyrimhez vagy egy Mass Effect 2-höz képest elég kevéskének tűnik. Mondjuk az is igaz, hogy ez valószínű csak a fő küldetésre vonatkozik, a mellékszálak nincsenek benne.

Végleges címet sem kapott még A Game of Thrones RPG.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hopp #5
    Nem szidtam senkit, csak érdekelne, hogy hogyan terveznek megjelentetni néhány héten belül egy olyan játékot, aminek még neve sincs :D le kell majd tölteni egy patch-et, amiben már benne lesz a neve vagy hogy tervezik? :D
  • kozik #4
    http://www.sg.hu/cikkek/85709/ev_elejen_jon_a_tronok_harca_rpg

    Ezek szerint nem jott rola ertesites, hogy megsem fog akkor megjelenni, tehat elmeletileg par het mulva. Ertem, hogy mindenert szidjuk az sg-s sracokat, de most epp nem vilagos, miert.
  • hopp #3
    "Hamarosan, elméletileg pár hét múlva megjelenik a Trónok harca sorozatból készült akció-RPG, mely végre mozgásban is megmutatta magát."

    "Végleges címet sem kapott még A Game of Thrones RPG."

    Ez így hogy jön össze?
  • pixxxel88 #2
    "Hamarosan, elméletileg pár hét múlva megjelenik a Trónok harca sorozatból készült akció-RPG"

    Ezt a marhaságot honnan vettétek?
  • Kferro #1
    Nagyszerű!
    Ha Martin részt vesz benne, akkor nagyon rossz nem lehet.