Ötvös Tibor

Víz alatt vadászhatunk a Depth Hunterben

Számomra a mai napig érthetetlen a különböző vadászós játékok sikere.

Pedig az eme témában jelenleg is uralkodó Cabela sorozat minden darabja siker és bár próbálnak újítani a készítők, az alapok azonban továbbra is maradtak a régiek. Mindenesetre a játékok sikerének hatására számos mellékágat is kapunk, így vadászhattunk dinókra, egzotikus állatokra. Ma pedig újabb címet jelentettek be, mely a víz alatti lényekre koncentrál.



A Depth Hunter címet kapott játékban 40 különböző küldetést tudhatunk le, melyek többségében valami állatot kell megtalálnunk. Mellette lehetőségünk lesz víz alatti fotózásra, kincseket kereshetünk és számos ragadozó hallal is meg kell majd küzdenünk. A területeket szabadon is bejárhatjuk a Free Explore módban.

A Depth Hunter támogatja a mozgásérzékelős kontrollereket is, így akinek vagy egy PS Move és egy Razer Hydra, az "élőben" is kipróbálhatja a dolgot. Megjelenési dátumot még nem kaptunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Marinecorps #4
    Vannak speciális víz alatt is használható lőfegyverek, persze ezeknek elég kicsi a lőtávolságuk. Igaz ezek csak katonai felhasználásra vannak. A vadászós játéknak meg azért van sikere amiért az összes többi játéknak. Olyan ember bőrébe bújhatsz aki soha nem lettél, vagy lehettél (focista, autóversenyző, kommandós, pilóta, vadász stb).
  • Bendzs #3
    (Én először Revolvernek néztem... :D)
  • Bendzs #2
    Szerintem az egy szigonypuska, csak a kép kis mérete miatt nem lehet rendesen kivenni. :D
  • Broafka #1
    "Számomra a mai napig érthetetlen a különböző vadászós játékok sikere."

    a képből kifolyólag, számomra az az érthetetlen, hogy hogy tudja elsütni azt a fegyvert a víz alatt? :S