Ötvös Tibor

Frank West lesz a Dead Rising 3 hőse?

A jelek szerint a Capcom marad Frank West személyénél, hiszen a legújabb hírek szerint a következő Dead Rising hőse is a riporter lesz.

A zombis akciójáték második részében egy új hőst avathattunk fel, ám úgy tűnik, hogy a kiadó marad az eredeti főszereplőnél. Ez mondjuk abból is jól látszik, hogy a Dead Rising 2 kapott egy, alapvetően kiegészítő lemezt Off the Record címmel, melyben ismét West volt a fő karakterünk és ezt egyébként a rajongók is jobban élvezték.



A legújabb hírek szerint hamarosan újabb taggal bővül a sorozat, melyben ismét az egykori fotós lesz a főhős. Azt még nem tudni, hogy ez a régóta emlegetett harmadik epizód lesz vagy egy újabb mellékszálat kap a széria. Mindenesetre a játék Facebook oldalán West bejelentette, hogy "már készen áll az új kalandjára - notebook, kamera és baseball ütő bepakolva. Mi másra lenne szükségem egy paradicsomi pihenéshez?"

Nagypn úgy fest, hogy hősünk valami egzotikus tájra utazik, amit szintén ellepnek a zombik. Elméletileg a hétvégén többet tudunk meg róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!