Ötvös Tibor

Az első The Darkness II multi részletek

A The Darkness első része egy nagyon kellemes FPS volt, melyben hősünk pokoli csápjainak köszönhetően hamar rendet tett a bűnözői világban.

A folytatás pedig még ennél is érdekesebbnek tűnik. Bár a fejlesztés átkerült a Digital Extremes kezeibe, ettől még az eddig megjelent részletek alapján megérdemli a figyelmet a második rész. Most azonban a multis játékmódokról jelentek meg új információk, melyek szintén elég érdekesek.

Először is lesz lehetőségünk négy fős ko-op módban is letudni a játék bizonyos részeit. Itt nem az egyszemélyes kampány történetét vihetjük végig, hanem egy azzal párhuzamosan futó sztorit tudhatunk le barátaink társaságában, mely alkalmanként keresztezi Jackie kalandját is.



A Vendetta módban - mely a fenti lehetőséget takarja - különböző vudu-átkokkal sújtott gengszterek lesznek, akik különböző képességekkel bírnak majd. Az első az Ingumi nevet viseli és a japán férfi a családját lemészárló Testvériséget akarja felszámolni és ehhez kedvenc Kusanagi kardját veti majd be. Shoshanna az izraeli Mossad tagja, akit szintén a Testvériség felszámolására küldték.

A skót Jimmy Wilson szemében a Testvériség nem különbözik azoktól az angoloktól, akik folyamatosan zaklatták a családját és ezért pusztulniuk kell. Az utolsó karakter J.P. DuMond, akit vudu-gyógymódok használata miatt zártak ki az Orvosi Kamarából.

A Vendetta része lesz a The Hit List, melyben lehetőségünk lesz bármikor be- illetve lekapcsolódni a szerverekről. A The Darkness II február 10-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!