Ötvös Tibor

Világháborús FPS lesz az Enemy Front

Úgy tűnik, hogy a II. világháborús FPS-ek rajongóinak a kisebb csapatok műveivel kell beérni.

A Modern Warfare sikere után ugyanis szinte minden nagyobb sorozat korszakot váltott (még a Call of Juarez is, ami az egyetlen western FPS volt a piacon), így a rajongóknak maradnak a Brothers in Arms sorozat tagjai, mely azonban szintén újít a játékmeneten, de legalább a világháborús témát nem mellőzi - legalábbis egy darabig.



A City Interactive azonban megpróbálja kihasználni ezt a rést és bejelentették az Enemy Front címet kapott alkotásukat. A világháborús FPS-ben a történelem legveszélyesebb és leglátványosabb csatáit vívhatjuk meg. A történet hőse egy elit katona, akit az ellenséges vonalak mögé dobnak le és egészen Berlinig kell eljutnunk vele.

A játékból eddig csak pár tervezetet láthattunk és a megjelenésig is van még idő - elméletileg csak jövőre jön -, de grafikailag biztos nem lehet majd panasz rá, hiszena CryEngine 3-mat használja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #8
    "A City Interactive" ajaj itt már félni kezdtem. Aki már játszott city-s játékkal vagy éppenséggel nézte a rossz pc játékok c. oldalt az már tudhatja ez a cég a FPS-es Uwe Bollja.

  • bladesoft #7
    Szarpcjátékok talán nem is lettek volna olyan jók a city interaktív nélkül :)
  • RoyalPredator #6
    "A City Interactive azonban megpróbálja..."

    Itt hagytam abba az olvasást.
  • Julius Caesar #5
    Citi interaktív jeee :D
  • Ender Wiggin #4
    City Interactive. Hurrá. Lengyel mészárosok. Ja, a Ghost Warrior nem volt rossz (de jó sem, mert elbaszták egy csomó idiótasággal), de ne felejtsük el, hogy olyan fejlesztő/kiadóról van szó, akiknek ezen kívül egy jó játékuk sem volt (a Next gen Chicken talán).
  • dante3 #3
    Nem kell leírni őket egyből! :)
    Azért a Sniper: Ghost Warrior elég jól sikerült, hátha ismét remekelnek! :)
  • Jude666 #2
    City Interactive?
    Ez vicc?
  • Doktor Kotász #1
    Nekem is a régebbi CoD és MoH jött be, a II- világháborús környezetben, és nem ezek a számoljunk le a terrorizmussal típusú rambó adaptációk.