Ötvös Tibor

Így fest új kalandjában Alan Wake

Úgy tűnik, hogy az idei Video Game Awardsot is érdemes lesz figyelemmel követni, hiszen a friss BioWare projekt mellet az új Alan Wake játék is ott mutatkozik majd be.

A Remedy nemrég hivatalosan is leleplezte a kifejezetten Xbox Live Arcade-ra készülő új Alan Wake játékot, melyről eddig nem sok infót tudhattunk meg. Az biztos, hogy letölthető programként nem lehet elvárni majd tőle, hogy hozza az első rész vizuális színvonalát illetve összetettségét, de ettől függetlenül a rajongók kellemes órákat tölthetnek majd vele.



Az első valódi, hivatalos információk a december 10-én megrendezendő Video Game Awardson látnak majd napvilágot. Addig is itt van azonban az első kép, mely a Game Informer jóvoltából jelent meg a neten.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #2
    Azt hittem egy pillanatra, hogy Ted Mosby-t látom...
  • Macccy #1
    "Az biztos, hogy letölthető programként nem lehet elvárni majd tőle, hogy hozza az első rész vizuális színvonalát illetve összetettségét"

    Na es ezt mibol szurted le draga cikkiro? Vagy ez egy kulfoldi online lapban megjelent cikk forditasa?

    A 2GB koruli XBLA meret hatar engine movie-k meglete eseten szinten nem lehet limitalo tenyezo es az RDR:UN eseteben is kijottek a sracok kb 2 GB-bol a lemezes es a GoD valtozatoknal is. Szoval a merete attol meg mert nem 8.8 vagy nem 20 GB -os, meg nem korlatozza szuksegszeruen az elmenyszintet ... max a tarolt pre-renderelt videok es radio adasok szamat ... Szerintem.