Ötvös Tibor

James Bond játékon dolgozik az IO Interactive

Az IO Interactive készíti az új James Bond játékot.

A Hitman fejlesztője már tegnap jelezte, hogy bejelentésre készül, mely ma meg is történt. Az IO Interactive ezek alapján egy 007-es játékot készít, mely feltehetően egy külsőnézetes akció lesz. A Project 007 nem valamely ismert történetet dolgozza fel, hanem egy teljesen új eredetsztorit kap majd James Bond.

A fejlesztés még korai fázisban van, így a megjelenés is feltehetően távoli, de a Casino Royale és a Nintendo 64-es GoldenEye után végre egy élvezetes kalandot kaphatunk. Ráadásul semmi nem köti a csapatot, hiszen a kiadói feladatokat is ő látja majd el, illetve teljes szabad kezet kaptak a 007-es karakterrel kapcsolatban is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    A Bloodstone PC-n nagyon jó. vagy 100 órát nyomtam...
  • trabantos82 #3
    Igen, azok jók voltak. Meg még a PS2-es korszakból a Nightfire és az Everything Or Nothing voltak jók szerintem.

    Már tényleg jöhetne végre egy jó Bond játék. Játék frontom már vagy 8 éve nem nyúltak hozzá a 007 franchise-hoz. Az elég vacakul sikerült 2012-es 007 Legends volt a legutóbbi ha jól emlékszem. A Hitman játékok alkotóinál szerintem nem lesz rossz kezekben a játék, bár azért remélem, hogy nem egy szimpla hajas Hitman epizódot foguk kapni, hanem azért másabb lesz valamivel a játék.