Készül az Alan Wake Remastered

Hivatalosan is bejelentette a Remedy, hogy készül az Alan Wake Remastered.

Hosszú ideje hallani arról, hogy esetleg visszatérhet a Remedy egykori sikere, az Alan Wake. Nos, a csapat ma hivatalosan is bejelentette, hogy készül az Alan Wake Remastered, mely tartalmazza az alapjátékon kívül a The Signal és a The Writer DLC-ket is. Az, hogy esetleg az Alan Wake's American Nightmare is része lesz a pakknak, még nincs hír. Ahogy a megjelenés sincs kőbe vésve, de korábbi pletykák szerint október 5-én jön.

A sztori szerint Alan Wake egy rendkívül híres író, akinek a nevéhez számtalan remek regény köthető és mikor alkotói válságba kerül, Bright Falls-ba megy a feleségével. Azonban egy este elmegy az áram a kis házban és egy ájulást követően Alan egy balesetet szenvedett autóban ébred. Mikor elindul az erdőben, a még ki nem adott regényéből talál egy oldalt és mintha megelevenednének a sztori elemei.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #1
    Egy gyenge játékot miért kell remasterelni? Ja értem, mert hogy gyenge volt az eredeti, hátha ez jobb lesz... tényleg nagyon kell egy hatezredik zombis apokaliptikus marhaság...