Ötvös Tibor

1725 dollár egy Modern Warfare 3 példányért

Néha elképesztő dolgokra képesek bizonyos megszállott rajongók, hogy kedvenc játékukat mihamarabb a kezükbe foghassák.

A mai napon jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare 3, melynek elég szép előélete van (az Infinity Ward és az Activision balhéja, az ellopott példányok, a kiszivárgott küldetés stb.), de ennek ellenére az elemzők szerint csak a mai napon 6 millió példány fogy majd a programból.

Ám van egy illető, aki nem tudta kivárni a hivatalos megjelenést. Pár nappal ezelőtt ugyanis rekord összegért kelt el az eBayen a Modern Warfare 3 egyik hivatalos példánya, mely valószínű valamelyik kamionról "esett le". A programra 88 licit érkezett, míg végül a győztes 1725 dollárt adott a játékért. Ezzel elérte, hogy 78 órával hamarabb fogjon neki a kalandnak, mint a többiek.

Az Activision is értesült a dologról és meglepően pozitívan álltak a történethez. Közleményükben tudatták a vásárlókkal, hogy teljesen mindegy, milyen úton jutott valaki hozzá a Modern Warfare 3 hivatalos kópiájához és az sem számít, ha idő előtt tette mindezt. Nem fogják őket kitiltani a szerverekről, szóval nyugodtan jelentkezzenek csak be.

A Modern Warfare 3 az eddig megjelent kritikák szerint a széria legjobb darabja és közel 7 órás kampányával a leghosszabb is egyben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #25
    Köszönöm.
  • Zombee #24
    Ilyet én még nem hallottam. Amúgy bizonyítsd be, hogy tudtam, hogy megjelenés előtti.
  • SFKS #23
    nagyon jó gondolkodás...
  • Rotyoka #22
    Honnan tudod hogy nem 40-50 éves vette meg?
  • lcee #21
    Van egy pár cuccom otthon amit eladnék 1700 dollárért :D :D
    Ha általánosságban véve ugyanilyen ár/értékarányt tudok garantálni mint a hírben :)
    Bár ha belegondolok én odaadom bárkinek a videó-kártyámat is ennyiért :))
  • cateran #20
    Isten ments, hogy elkeseritselek, de amennyiben a vevo tisztaban van az aru illegalis eredetevel (megjelenes elott az ebayen..vajh legalis?)ugy ugyanannyira bunos, mint az elado.......
  • Skynet #19
    dolcsi egy játékért ami 10 dolcsit nem ér,és egy mezei egyszerű 2007-es játék update-elt patchelt kiegészített és játékmenetileg tovább butított változata. Zseni :D
  • Hirvaer #18
    A világot ma sem, és máskor sem a nagy tömeg fogja alakítani.
    Az ilyen idióták ha felnőnek, ugyanennyire könnyen lehet róluk majd pénzt legombolni, és ami még jobb, nem igazán fognak komoly konkurenciát jelenteni bármi téren is, ami Nekem csak jó.

    Adja az ég, hogy még jobban terjedjen ez az állatfajta! ;)
  • Zombee #17
    Amúgy ez elég relatív dolog, nekem pl. bármelyik része tovább tartott 7 óránál. Lehet, hogy egy hc játékosnak csak annyi, nekem nem, mivel nem FPS-eken élem az életem. Amúgy emlékeim szerint egy FPS-mek sosem ígértek régen sem ennyi játékidőt, többnyire az RTS-ek, RPG-k voltak a hosszúak.
  • Zombee #16
    Feljelenteni sem, a vevő nem bűnös.