1725 dollár egy Modern Warfare 3 példányért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha általánosságban véve ugyanilyen ár/értékarányt tudok garantálni mint a hírben 😊
Bár ha belegondolok én odaadom bárkinek a videó-kártyámat is ennyiért 😊)
Az ilyen idióták ha felnõnek, ugyanennyire könnyen lehet róluk majd pénzt legombolni, és ami még jobb, nem igazán fognak komoly konkurenciát jelenteni bármi téren is, ami Nekem csak jó.
Adja az ég, hogy még jobban terjedjen ez az állatfajta! 😉
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Amúgy ha tényleg 7 óra a kampány, akkor az nálam 15 is lesz, mert megszállottan szoktam a "intel"-eket keresni 😄
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Kitiltani nem, feljelenteni igen 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A pénz nézõpont kérdése, nekem van barátom aki naponta keres átlag 2000 dollárt. Egy ilyen embernek az 1700 dolcsi aprópénz. És sokan vannak ilyenek.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
hmmmm no comment
mellesleg belegondolt valaki mi lesz a világgal amikor ez a generáció felnõ?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...