Kiakadtak a Modern Warfare 3-ra a rajongók

A jelek szerint nem sikerült túl minőségire a Call of Duty idei része.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Sledgehammer Games és az Activision másfél év alatt nem volt képes egy hibátlan játékot összedobni a Modern Warfare III képében. A hírek szerint ugyanis a csapat eredetileg az Advanced Warfare 2-t akarták összerakni, de megkapták az MW3-at, mely az első bejelentés alapján csak egy MW2 kiegészítő lett volna. A fejlesztés során is voltak még ilyen változások. Például Vladimir Makarov nem szerepelt volna, helyette Mexikóban játszódott volna a program.

A játékkal debütált az új CoD HQ kliens, mely jelentősen megnehezítette a rajongók életét. Eleinte ahhoz, hogy elindítsuk az új részt, az MW2-t kellett elindítani és azon belül lehetett kiválasztani az MW3-at. Most fordult a kocka: az MW3-ból lehet a DMZ-t és MW2-t elindítani. Egyedibb hiba, hogy a Quarry pályán ugyanoda dobja vissza a játékosokat és így elég nagy vérfürdő alakul ki. A rajongók elkezdték a Metacriticen emiatt lepontozni a Modern Warfare 3-at - csak sajnos a 2011-es kiadást, mert szinte mindenki összekeverte a két címet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #2
    hát mondjuk a SW Battlefront-al is ez a helyzet. 2004-ben megjelent a SW Battlefront 1, aztán 2005-ben a Battlefront 2. Aztán 2015-ben a Battlefront 1 és 2017-ben a Battleffront 2.
    Ami a Cod MW3-at illeti az 12 évvel ezelőtt, 2011-ben jelent meg elsőként. Nekem is meg van.
  • t_robert #1
    Mondjuk ezt egy ideje nem értem. Már eddig is volt MW meg MW 2 még úgy 2009-10 környékén. Most van MW 2 202x valamennyi stb. Mi a faxért nem adtak neki valami értelmes új számot, hogy meg lehessen különböztetni az eltérő verziókat. azt nem tudom volt-e MW 3 kiadás régen. De semmi nem tartotta volna vissza a fejlesztőket MW 4, Mw 5 verzióknak nevezni a játékot. Akkor tudná az ember, hogy a növekvő szám egy újabb és újabb kiadást jelent... Most teljes a káosz az elnevezésekben. Amúgy meg hogy mennyire lesz sikeres a játék az majd függ a nemsokára megjelenő warzone pályától. Ami új helyszín lesz. Bár eddig úgy tűnik az újabb és újabb WZ pályákkal is egyre kevésbbé elégedettek a játékosok. Egy tűnik biztosnak, hogy az elöző verzió mindig jobb volt.. :)
    Utoljára szerkesztette: t_robert, 2023.11.13. 11:05:14