Ötvös Tibor

2013-ban jön az új Mortal Kombat

A kilencedik Mortal Kombat játék illetve a netes sorozat is kirobbanó siker volt, így a Warner Bros. Interactive Entertainment friss bejelentése nem ért senkit váratlanul.

A Los Angeles Times riportja szerint ugyanis a kiadó 2013-ban folytatja a sorozatot és az új játék mellett egy mozifilm is tervbe van véve. Előbbiről viszonylag kevés információ látott eddig napvilágot és még az is kérdéses, hogy milyen formában jelenik meg a tízedik Mortal Kombat rész.



A legvalószínűbb, hogy Mortal Kombat 2 címmel folytatja az idén megjelent rész játékmenetét, de nem kizárt az sem, hogy egy, kifejezetten a filmhez kapcsolódó mellékág lát majd napvilágot (lásd Shaolin Monks). A rajongók mindenesetre örülhetnek, hiszen 2013 az MK éve lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bulics #12
    Az irányítással nincs semmi baj: Deadly alliance-t és deception-t simán bírom irányítani emulátorral, billentyűzetről. A baj az hogy tényleg mi pc-sek sokat kalózkodunk. De most nem azért de a zenészek munkáját is lopják, sokan töltenek, de azért mégis millió dollárokat keresnek vele. A pc-s játékokból is azért millió példányban eladnak(pl s.t.a.l.k.e.r. és az csak pcre jelent meg) szóval azért nem dől össze a pc piac pár letöltés miatt.
    Summázva: Én sem értem miért nem jön pc-re. Valószínüleg hogy többen vegyenek b*zi konzolokat.
  • Adam815 #11
    Szerintem PC-re simán lehetne verekedős játék. Ahogy azt előttem leírták, ott van a gamepad, de szerintem billentyűzettel is játszható, nekem az Ultimate Mortal Kombattal semmi gondom nem volt, hogy billentyűzettel játszottam.
    Másik dolog, hogy a legutóbbi Mortal Kombat az Unreal engine 3-ra épül, szóval PC-re simán át lehetett volna írni...

    Nem tudom, esetleg nincs benne valami üzleti megfontolás emögött.
    Nem vagyok otthon abban, hogy konzolokon mennyire megy a kalózkodás viszonyítva a PC-hez.
  • M0RN1NGST4R #10
    már megtették.
  • armageddon666 #9
    Ez szar indok. Akkor szimeket se csináljanak rá, mert billentyűzettel nem lehet rendesen vezetni egy repülőt. Azért van az ezernyi periféria.

    Egyébként gamepad sem az igazi. Arcade stick kell verekedős játékokhoz...
  • vk90 #8
    Újrakezdik a számozást? lol
  • Justil #7
    Azon borulok, hogy ezt a MK3 filmet MIOTA igerik mar? Imdb-n is evmilliok ota fenn van, de aztan sose lett belole semmi.

    Mondjuk, ha olyan lesz, mint a Tekken es a Dragonball film, akkor kosz, de inkabb nem kerjuk...
  • Justil #6
    nos, sajat magadat meg is cafoltad a mondatod vegere :)
  • EnxTheOne #5
    Egy verekedös játékot miért tart 2-2,5 évig csinálni? :S:S:S
  • Szefmester #4
    Röhejes ez már... Pc-re választhatsz kismillió gamepad közül, ez nem lehetne indok. Szar billentyűzeten az irányítás? Aki autós játékokkal játszik vagy platformerekkel PC-n az ne legyen spúr g*ci és menjen le a teszkóba legalább és vegyen meg 3000ért egy gamepadot, két analóg kar, rezgőmotor, meg úgy átlagban mintha playstation gamepad lenne. Az enyém (manta márkájú) elkérte a haver mert a ps3as padja bedöglött, és a pcs gamepadommal játszott pár napig.
  • Broafka #3
    az a baj, hogy PC-re nem jók a verekedős játékok, mert nem igazán állnak kézre a billentyű betűi, de mondjuk egy gamepaddal vagy mivel már lehetne