2013-ban jön az új Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az irányítással nincs semmi baj: Deadly alliance-t és deception-t simán bírom irányítani emulátorral, billentyûzetrõl. A baj az hogy tényleg mi pc-sek sokat kalózkodunk. De most nem azért de a zenészek munkáját is lopják, sokan töltenek, de azért mégis millió dollárokat keresnek vele. A pc-s játékokból is azért millió példányban eladnak(pl s.t.a.l.k.e.r. és az csak pcre jelent meg) szóval azért nem dõl össze a pc piac pár letöltés miatt.
Summázva: Én sem értem miért nem jön pc-re. Valószínüleg hogy többen vegyenek b*zi konzolokat.
Summázva: Én sem értem miért nem jön pc-re. Valószínüleg hogy többen vegyenek b*zi konzolokat.
Szerintem PC-re simán lehetne verekedõs játék. Ahogy azt elõttem leírták, ott van a gamepad, de szerintem billentyûzettel is játszható, nekem az Ultimate Mortal Kombattal semmi gondom nem volt, hogy billentyûzettel játszottam.
Másik dolog, hogy a legutóbbi Mortal Kombat az Unreal engine 3-ra épül, szóval PC-re simán át lehetett volna írni...
Nem tudom, esetleg nincs benne valami üzleti megfontolás emögött.
Nem vagyok otthon abban, hogy konzolokon mennyire megy a kalózkodás viszonyítva a PC-hez.
Másik dolog, hogy a legutóbbi Mortal Kombat az Unreal engine 3-ra épül, szóval PC-re simán át lehetett volna írni...
Nem tudom, esetleg nincs benne valami üzleti megfontolás emögött.
Nem vagyok otthon abban, hogy konzolokon mennyire megy a kalózkodás viszonyítva a PC-hez.
már megtették.
Ez szar indok. Akkor szimeket se csináljanak rá, mert billentyûzettel nem lehet rendesen vezetni egy repülõt. Azért van az ezernyi periféria.
Egyébként gamepad sem az igazi. Arcade stick kell verekedõs játékokhoz...
Egyébként gamepad sem az igazi. Arcade stick kell verekedõs játékokhoz...
@
Azon borulok, hogy ezt a MK3 filmet MIOTA igerik mar? Imdb-n is evmilliok ota fenn van, de aztan sose lett belole semmi.
Mondjuk, ha olyan lesz, mint a Tekken es a Dragonball film, akkor kosz, de inkabb nem kerjuk...
Mondjuk, ha olyan lesz, mint a Tekken es a Dragonball film, akkor kosz, de inkabb nem kerjuk...
nos, sajat magadat meg is cafoltad a mondatod vegere 😊
Egy verekedös játékot miért tart 2-2,5 évig csinálni? :S:S:S
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Röhejes ez már... Pc-re választhatsz kismillió gamepad közül, ez nem lehetne indok. Szar billentyûzeten az irányítás? Aki autós játékokkal játszik vagy platformerekkel PC-n az ne legyen spúr g*ci és menjen le a teszkóba legalább és vegyen meg 3000ért egy gamepadot, két analóg kar, rezgõmotor, meg úgy átlagban mintha playstation gamepad lenne. Az enyém (manta márkájú) elkérte a haver mert a ps3as padja bedöglött, és a pcs gamepadommal játszott pár napig.
az a baj, hogy PC-re nem jók a verekedõs játékok, mert nem igazán állnak kézre a billentyû betûi, de mondjuk egy gamepaddal vagy mivel már lehetne
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Akarni lehet, és érhetõ is mert jómagam is szeretném. Bár SC vagy T-nek jobban örülnék 😄, de legyünk telhetetlenek 😄
PC-re akarok MOrtalt!!!!!!!!!!!