12
-
Bulics #12 Az irányítással nincs semmi baj: Deadly alliance-t és deception-t simán bírom irányítani emulátorral, billentyűzetről. A baj az hogy tényleg mi pc-sek sokat kalózkodunk. De most nem azért de a zenészek munkáját is lopják, sokan töltenek, de azért mégis millió dollárokat keresnek vele. A pc-s játékokból is azért millió példányban eladnak(pl s.t.a.l.k.e.r. és az csak pcre jelent meg) szóval azért nem dől össze a pc piac pár letöltés miatt.
Summázva: Én sem értem miért nem jön pc-re. Valószínüleg hogy többen vegyenek b*zi konzolokat. -
Adam815 #11 Szerintem PC-re simán lehetne verekedős játék. Ahogy azt előttem leírták, ott van a gamepad, de szerintem billentyűzettel is játszható, nekem az Ultimate Mortal Kombattal semmi gondom nem volt, hogy billentyűzettel játszottam.
Másik dolog, hogy a legutóbbi Mortal Kombat az Unreal engine 3-ra épül, szóval PC-re simán át lehetett volna írni...
Nem tudom, esetleg nincs benne valami üzleti megfontolás emögött.
Nem vagyok otthon abban, hogy konzolokon mennyire megy a kalózkodás viszonyítva a PC-hez. -
M0RN1NGST4R #10 már megtették. -
#9 Ez szar indok. Akkor szimeket se csináljanak rá, mert billentyűzettel nem lehet rendesen vezetni egy repülőt. Azért van az ezernyi periféria.
Egyébként gamepad sem az igazi. Arcade stick kell verekedős játékokhoz... -
#8 Újrakezdik a számozást? lol -
Justil #7 Azon borulok, hogy ezt a MK3 filmet MIOTA igerik mar? Imdb-n is evmilliok ota fenn van, de aztan sose lett belole semmi.
Mondjuk, ha olyan lesz, mint a Tekken es a Dragonball film, akkor kosz, de inkabb nem kerjuk... -
Justil #6 nos, sajat magadat meg is cafoltad a mondatod vegere :) -
EnxTheOne #5 Egy verekedös játékot miért tart 2-2,5 évig csinálni? :S:S:S -
Szefmester #4 Röhejes ez már... Pc-re választhatsz kismillió gamepad közül, ez nem lehetne indok. Szar billentyűzeten az irányítás? Aki autós játékokkal játszik vagy platformerekkel PC-n az ne legyen spúr g*ci és menjen le a teszkóba legalább és vegyen meg 3000ért egy gamepadot, két analóg kar, rezgőmotor, meg úgy átlagban mintha playstation gamepad lenne. Az enyém (manta márkájú) elkérte a haver mert a ps3as padja bedöglött, és a pcs gamepadommal játszott pár napig. -
#3 az a baj, hogy PC-re nem jók a verekedős játékok, mert nem igazán állnak kézre a billentyű betűi, de mondjuk egy gamepaddal vagy mivel már lehetne -
Zaraki Kenpachi #2 Akarni lehet, és érhető is mert jómagam is szeretném. Bár SC vagy T-nek jobban örülnék :D, de legyünk telhetetlenek :D -
Bulics #1 PC-re akarok MOrtalt!!!!!!!!!!!