Ötvös Tibor

Mozgásban a Syndicate


Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Syndicate és mellé rögtön megjelent az első trailer is.

A Starbreeze berkeiben készülő remake február 21-én lát majd napvilágot. Az Electronic Arts komolyan bízik a sikerben és a hírek szerint erőteljes marketingkampánnyal támogatja majd meg a játékot. Ennek első darabja a most megjelent trailer, melyben találhatunk jó pár játékmeneti elemet is.


A történet 2069-ben játszódik, amikor is már nem politikusok, hanem különböző gigantikus vállalatok vezetői irányítják a világunkat. Ők a Szindikátusok, akik a saját régiójuk tejhatalmú urai. A különböző régiók lakosai pedig úgy élnek, ahogy az uruk akarja. Minden emberben van egy idegre beültetett chip implantátum, mellyel minden olyan szolgáltatást egy pislantással igénybe vehet, melyet a Szindikátusa kínál. Cserébe viszont feladják szabadságukat, gondolataikat és vállalják, hogy folyamatosan figyelik a viselkedésüket.

A Szindikátusok mindegyike szeretné elérni a világuralmat és ezért mindenre hajlandóak. Minden Szindikátusnak van egy saját belső rendőrsége, akik az Ügynök nevet viselik. Ők biológiailag kifejlesztett, saját chippel rendelkező emberek, akik így képesek feltörni mindent és mindenkit, aki a saját régiójukban él és mozog. A Syndicate főhőse a Miles Kilo nevet viseli, aki ez Eurocorp legújabb Ügynöke.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #12
    lol.. sajnállak mert nem tudsz élvezni semmit az életben. de te tudod. mindenki úgy él ahogy akar. én inkább élvezem, és megpróbálom a jót látni a dolgokban, nem a rosszat. egyébként bejelentették azt is hogy lesz egy másik syndicate is, ami az eredeti igazi feldolgozása lesz, de ez gondolom elkerülte a figyelmed
  • opeca #11
    Na egy igazi polihisztorral hozott össze a sors. Mert bizonyára van az izometrikus nézet és az FPS:)

    1. Ez szerinted manapság jó grafikának számít? Szerintem ez kifejezetten gagyi, ha már a grafikánál tartunk.

    2. TPS nézetből is nagyon sok jó dolgot lehet kihozni, én jobban is szeretem személy szerint mert az FPS-ek többségénél a célzást nagyon elbénázzák, illetve kevés lehetőséget adnak a taktikázásra. Egy TPS esetében ez alap: Max Payne, Rouge Trooper, GoW, KilLSwitch stb.

    3. Igen, a hangulata szar, vagyis inkább semmilyen ez alapján a videó alapján. Az eredeti syndicate egy cyberpunk stílusú darkos játék volt, mindkét rész, ezzel szemben ez a mostani inkább egy sablonos akció-tps lesz ez már tisztán látszik.

    Nem igazán értem a hozzád hasonló embereket. Azt hiszed, hogy azért mert valaki egy régi játék rebootját leszarozza teljesen jogosan, az annyit jelent, hogy csakis a régi játékot akarná Hi-Res textúrákkal látni?
    Buta vagy.

    P.s: A Fallout 3 egy tűrhető(!) játék volt, rengeteg hiányosággal. A hangulatot ott egészen jól eltalálták bár kétségtelen, hogy sokkal több lehetőség rejlett benne mint amennyit kihasználtak és ha kicsit okosak lettek volna, akkor MMOFPS-be át is ültették volna idővel.
  • Yagami #10
    Bájdövéj (faszé' nincs komment-szerkesztés ezen az oldalon, szégyen), ha annyira gyalázzák meg ezt címet egy "tucatfpshenttel", mint ahogy mondjuk a Bethesda tette nemrégiben a Fallout-tal...én már boldog leszek. Bár gondolom, szerinted annak a játéknak sincs hangulata.
  • Yagami #9
    Idiot:) Pont kifejtettem máshol, hogy manapság akármennyire is fikázza valaki az FPS-eket, a helyzet az, hogy ebből a szemszögből lehet a leglátványosabb (3D-s) játékokat csinálni/előadni, és pont. Cáfolni nem igazán tudnád érdemben szerintem, és ez a videó is csak ezt a tényt erősíti meg. Izometrikus nézet anno 93' ide vagy oda. Mellesleg és nem utolsósorban: biztos kurva szar hangualata lesz ezt négyen játszani külön arra tervezett pályákon. De csak fikázódj látatlanba, és ha már betöltöd a 93'-as eredetit, akkor remélem szólsz a 10éves énednek, hogy a jövőben kevésbé legyél konzervatív, talán a világ is máshova fejlődne egy alternatív univerzumban. További szép napot...
    (ez a homokozós baromság...látod, nem számít az semmit ki/mikor/mivel játszott, ha leragadt egy bizonyos szinten a gondolkodásban)
  • Yagami #8
    Akkor ide is, a közjó érdekében: Syndicate & Aliens: Colonial Marines gameplay
    További szép napot!
  • opeca #7
    Meggyalázni ezt a jó kis gamet egy fps tucathenttel.
    Semmi hangulat, szar lesz, majd meglátjátok, aztán lehet itt sorba jönni opeca papától bocsánatot kérni és inni minden szavát...

    Lehet, hogy én már akkor harmadszorra nyomtam végig az első és a második részt amikor ti még a homokozóban lapátoltatok.
  • Seth #6
    Neked mi nem az ? :D
  • Világpolgár #5
  • opeca #4
    Szarság
  • RoyalPredator #3
    Crysis+Deus Ex.
    Frosty-t idézve "Biglike, várós"