Ötvös Tibor

2012 elején jön a Diablo III


A Blizzard továbbra sem kapkodja el a játékainak fejlesztését, hiszen tegnap bejelentették, hogy az elméletileg év végén megjelenő Diablo III csak valamikor 2012 elején lát napvilágot.

"Minden egyes játékunknál nagy a késztetés arra, hogy minél hamarabb megjelentessük a programot" - jelentette ki Mike Morhaime, a Blizzard társ-alapítója és jelenlegi igazgatója. "Bár nem fektettünk túl sok munkát egy olyan, majdnem kész játékba, mint a Diablo III. A béta tesztelés remekül megy és szeretnénk ezt a plusz időt kihasználni, hogy még maradandóbb élmény alkothassunk a játékosainknak. A 2012-es év nagyon kemény lesz számunkra, de remélhetőleg a Blizzard játékosoknak kellemes élményt nyújtunk."


A Diablo III béta tesztelése szeptember 20-án kezdődött el, de továbbra is lehet jelentkezni. Ehhez mindössze egy Battle.net azonosítóval kell rendelkezni és már várhatjuk is, hogy mikor érkezik a levél a Blizzardtól. A fejlesztők hozzátették, hogy tapasztalataik szerint a játékot jobban lehet majd gamepaddal irányítani, mint a megszokott egér+billentyűzet kombóval.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #11
    S miután ez megvan, egyszerűen ezt kell tenni:



    Letöltöd a pár száz kilobájtos kis progit, ami felméri a géped, és társítja azt a Battle.net hozzáférésedhez, majd eldöntheted, melyik játékvilág mindenkori béta tesztelésében akarsz majd részt venni:



    És várod azt a bizonyos e-mailt...
  • IMYke2.0.0.0 #10
    Szerintem, teljesen egyértelmű, hogy ha valakinek van Battle.het fiókja, akkor eredeti játéka is van.

    A sajátom:

  • Ray78 #9
    "mindössze egy Battle.net azonosítóval kell rendelkezni és már várhatjuk is, hogy mikor érkezik a levél a Blizzardtól" kb soha mivel ez mellett kötelezően lenni kell egy EREDETI regisztrált játéknak is is az ACCon. :) Tibor te hírek pontossága terén örökre NOOB maradsz.
  • IMYke2.0.0.0 #8
    "...a játékot jobban lehet majd gamepaddal irányítani, mint a megszokott egér+billentyűzet kombóval."

    Na, gyűjthetik a nyált, és tehetnek egy szívességet...!
  • Etinger #7
    Azért a Blizzardnál tendencia. Na nem önmagában csúszás.. hanem az ígéretekhez képest való csúszás.
  • Seth #6
    Tényleg tettek ilyen kijelentést.Netszerte ezen vitatkoznak
  • nr1ranger #5
    "A fejlesztők hozzátették, hogy tapasztalataik szerint a játékot jobban lehet majd gamepaddal irányítani, mint a megszokott egér+billentyűzet kombóval."
    Ezt a marhaságot meg honnan vette a kedves cikkíró?
  • Loverman #4
    ez általában így szokott lenni a "buta" emberekkel :)
  • Stranger666 #3
    Ezt magyarázhatod a sok butának, soha nem fogják felfogni.
  • Loverman #2
    Éljenek az írásjelek... amúgy ha már most elkezdődött a zárt béta nehezen húzhatnák jövő karácsonyig. Blizzardot pedig nem szokta érdekelni a karácsonyi szezon, az SC2 is nyár közepén jelent meg.