Ötvös Tibor

Miben lesz más a The Witcher 2 2.0?

A CD Projekt The Witcher című akció-RPG-je rengeteg rajongóval bír és ezek száma a második, Assassins of Kings megjelenésével még tovább nőtt. Azonban akadtak hibák a programban, melyeket a fejlesztők most javítanak.

Szeptember 29-én jön a The Witcher 2: Assassins of Kings 2.0, melyben minden, az előző változatban tapasztalt hibát kijavítanak és új játékmódokat illetve játékmeneti elemeket hoznak be a játékba. Most sorra vesszük, hogy melyek ezek és hogy mennyire érdemes lecserélni az előző verziónkat (mondjuk mivel az előző változat vásárlói ingyenesen juthatnak hozzá, így sokat senki nem veszít).



"Ezt az új frissítést 2.0-nak neveztük el, de tesztelés közben jöttünk rá, hogy ez a csomag sokkal nagyobb, mint az előző részhez készült az Enhanced Edition volt" - jelentette be Adam Badowski, a játék direktora. "Szóval ez a frissítés nem csak a más meglévő játékosoknak lesz jó vétel, hanem azoknak is, akik újra bele akarják vetni magukat a kalandba."

"Ígértük, hogy folyamatosan támogatjuk majd a játékainkat még a megjelenés után is. A 2.0-ás verzió az első lépés ezen irányba, mivel ingyen kínáljuk. Az Assassins of Kings közel 1 millió példányban fogyott el és ez mutatja a legjobban, hogy jó irányba haladunk. Nem kell félelmetes DRM a jó eladásokhoz és nem kell fizetős DLC a jó üzlethez. Elég korrektül kezelni a vásárlókat és így nem csak anyagi biztonságot nyerhetünk, hanem rajongókat is, akik mindvégig kitartanak mellettünk. És ez megfizethetetlen."

És akkor az új tartalmak:
- Új tutorial rendszer: Az új tutorial sokkal kiterjedtebb és átfogóbb lesz. Ez a rész tulajdonképpen egy különálló rész, mely Keadwen királyságában játszódik. Az új rendszer a játék minden elemét, játékmeneti lehetőségét bemutatja, így amikor elkezdjük a valódi játékot, már minden részletét ismerni fogjuk a programnak és tisztában leszünk a lehetőségeinkkel.



- Speciális Dark nehézségi szint: Egy új nehézségi fokozat is megjelenik, mely a Dark nevet viseli. Ez a fokozat nagyon hasonlít majd az Insane fokozathoz, ám itt lehetőségünk lesz menteni. Megjelennek a kifejezetten ehhez a szinthez készített "darkos" fegyverek, eszközök, melyek jóval nagyobb sebzést okoznak, mint az alap fegyvereink: 3 új páncél (könnyű, médium és nehéz), 6 új kard (3 ezüst, 3 acél).

- Teljesen megújult, árkád stílusú Aréna mód: A megújuló Aréna módban folyamatosan tesztelhetjük képességeinket és megjelenik egy új szörny is: a vérfarkas. A játékban folyamatosan kapjuk az egyre nehezebben legyőzhető szörnyeket, akik hullámokban támadnak ránk és cserébe egyedi fegyvereket, páncélokat és rengeteg tapasztalati pontot kapunk. A csata a karakterünk haláláig tart.

A jelek szerint a The Witcher 2: Assassins of Kings 2.0 jó csere lesz. A konzolosoknak jó hír, hogy az ő változatuk már ezzel a frissítéssel jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Solmenir #7
    Valóban, az enhanced kapott egy teljesen új csomagolást is, de alapjába véve minden játéktulajdonos ingyen letölthette.

    Egyébként a kalapom megemelem a srácok előtt. Azt hiszem, nem is véletlen, hogy mind a Witcher 1, mind a Witcher 2 eredetiben van meg - nagyra értékelem a minőséget, és hogy vásárlás után még nem akarják a huszadik bőrt is lehúzni rólam.
  • bakagaijin #6
    koschwarz, mondjuk az Enhanced több volt, mint maga a játék frissítése. Adtak hozzá két audiocd-t (egy OST és egy inspired by), egy promó könyvet a Witcher-világ szerzőjétől, szerintem még egy így készült dvd is van a csomagban - erre már nem emlékszem.

    Azt a "csere" szót meg valaki javítsa már ki.
  • koschwarz #5
    csak hogy egyértelmű legyen, ha a cikk nem is az: ha megvan az alapjátékod, egyszerűen ingyenesen letöltöd és telepíted rá a 2.0-ás "patch"-et. és gondolom - hasonlóan az első rész enhanced edition-jához - kiadnak egy "witcher 2 EE"-t vagy "witcher 2 2.0"-t is.
  • koschwarz #4
    a telepítése ajánlottan kötelező lesz,
    természetesen csak ha jót akarsz magadnak :D

    egyébként meg meghajolok a lengyel srácok előtt, példaértékű a hozzáállásuk, és nem csak a játékosok felé, hanem az is, ahogy a játék fejlesztéséhez eleve hozzáálltak/nak. látszott a sok előzetes videóból is.
  • fery02 #3
    Nem értem, hogy miféle cseréről van itt szó.
    Ingyenes, többet ad (nem vesz el)...nem egyértelmű, hogy kötelező, legalábbis ajánlott a telepítése?
  • h143570 #2
    "Nem kell félelmetes DRM a jó eladásokhoz és nem kell fizetős DLC a jó üzlethez. Elég korrektül kezelni a vásárlókat és így nem csak anyagi biztonságot nyerhetünk, hanem rajongókat is, akik mindvégig kitartanak mellettünk. És ez megfizethetetlen."

    Ehez meg eremes hozza tenni, hogy megfelelo minosegu jatkot kell kesziteni.
  • Palinko #1
    nah ezt írjuk ki a kéményre:
    Nem kell félelmetes DRM a jó eladásokhoz és nem kell fizetős DLC a jó üzlethez. Elég korrektül kezelni a vásárlókat és így nem csak anyagi biztonságot nyerhetünk, hanem rajongókat is, akik mindvégig kitartanak mellettünk. És ez megfizethetetlen."