Ötvös Tibor

Szeptember 29-én jön a Trónok harca játék

Korábban már részletesen is beszámoltunk arról, hogy játékadaptációt kap az HBO sikersorozata, a Trónok harca is.

A hivatalos keresztségben a Game of Thrones: Genesis nevet kapott alkotás egy stratégiai játék lesz és a jelek szerint nem csak a könyv/sorozat rajongóinak jelenthet majd kellemes kikapcsolódást. A fejlesztők már korábban is jelezték, hogy közel a fejlesztés vége, de ma végre hivatalos megjelenés dátummal is előrukkoltak. E szerint a játék szeptember 29-én lát majd napvilágot.



A Game of Thrones: Genesis George R R Martin Trónok harca első kötete előtt játszódik, de pár ismerős helyszínre azért eljuthatunk. A világ hét részre lett osztva, melyeket a sorozatból megismert nagyobb uralkodóházak között osztották fel. Így például a Starkok az északi területeket uralják, míg a nyugati vidék a Lannisterek birtokában van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #3
    Lehet hogy nem a megfelelő játékokat várod :) Amúgy a filmekből/sorozatokból készült játékok sosem lesznek túl jók. Általában a tudatlan tévék másodrangú kiadókkal szerződnek le, amik negyedrangú stúdiónak adják ki a fejlesztést.
  • CybeRick #2
    http://www.pcgamer.com/2011/05/22/a-game-of-thrones-genesis-preview/
    Nem nagy eresztés, elsőre :( Sajnos.
  • narumon #1
    Ha olyan jó lesz mint ahogy hangzik (vagy mint amit ki lehetne belőle hozni) akkor MUST HAVE! A realitás azonban az, hogy amiket várok azok folyamatosan kurva nagy csalódások, úgyhogy már bele sem élem magam...